美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

vlamho 發表於 23-10-20 18:42
請問幾$?

之前我做面就988, 不過佢好似做身都一樣價??
你上佢哋個網睇好啲
我嚟緊下星期都再做

象牙宮

美國 韓國 hifu 
同樣發數。手法
效果相差不大。
https://www.youtube.com/watch?v=N6ZB87fP0f0&t=301s
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

ccbb907 發表於 23-10-24 17:46
之前我做面就988, 不過佢好似做身都一樣價??
你上佢哋個網睇好啲
我嚟緊下星期都再做

想問下你要幾耐做一次?你再做join 療程點計

大宅

yan924 發表於 23-10-24 10:18
想問下你要幾耐做一次?你再做join 療程點計

我嚟緊做第三次lu,
佢哋話隔2-3個星期做一次可以keep得好啲同埋塊面會再firm啲 (真係越嚟越firm!!!)
之後因為我之前做第2次嗰陣買咗package就6折咗,
你可以問問而加仲有冇, 因為上次佢哋同我講限時

大宅

好似話唔一定包包面做hifu就得,要睇係肉定脂肪

大宅

ccbb907 發表於 23-10-25 16:51
我嚟緊做第三次lu,
佢哋話隔2-3個星期做一次可以keep得好啲同埋塊面會再firm啲 (真係越嚟越firm!!!)
之後 ...

6折咁除番幾$ -次?同有冇話一個療程要做幾多次 我主要想做收緊提升

大宅

yan924 發表於 23-10-25 19:25
6折咁除番幾$ -次?同有冇話一個療程要做幾多次 我主要想做收緊提升

...

幾多次我諗要睇返你本身皮膚狀況, 我自己就買咗12次諗住頭幾次做密啲,之後再當保養咁keep住做
$$嚟講除返開大概千零蚊 抵過我之前做HIFU
你可以問下佢哋有咩plan~我記得有得就咁買唔知3定6次~

水晶宮

回覆樓主:

我覺得Ultraformer MPT性價比高, 打完3個月效果仲好明顯, 好過個個月去打無針埋線或膠原槍。不過都真係幾痛, 打完d骨位都怨痛左一星期。

別墅

sambebe 發表於 23-10-20 22:51
幾多發? 冇可能咁平掛

好耐之前我問過,都係全面打既發數

民房

回覆樓主:

hifu我由24歲開始做,而家33啦,上年生左小朋友,但我覺得真係要keep住做,懷孕果時連美容師都讚皮膚好,但生完真係差唔多成年幾冇做過facial, 停左人奶立即去打返3次hifu,個面立即緊致返同埋瘦返

象牙宮

spoilme 發表於 23-10-30 10:00
hifu我由24歲開始做,而家33啦,上年生左小朋友,但我覺得真係要keep住做,懷孕果時連美容師都讚皮膚好,但 ...

打返3次hifu,個面立即緊致返同埋瘦返... 隔多久打1次?
hifu shrunk? 或....

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

Elenalan 發表於 23-10-26 18:33
我覺得Ultraformer MPT性價比高, 打完3個月效果仲好明顯, 好過個個月去打無針埋線或膠原槍。不過都真係幾痛 ...

Ultraformer MPT性價比高 打多少發數?
打完3個月效果仲好明顯。
ultraformer 3/ MPT (7D 聚拉提) 1年打2至3次

REBORN:每 4 星期做 1 次,一般連續做 4 – 5 次可以維持 1 年。
打全臉要500發…

台醫美: 全臉治療建議900至1200條。
你在那里打?

理性討論交流者。

象牙宮

Kristy.c 發表於 23-10-10 13:06
HIFU有效㗎,我之前打過,我個時隔3個月打一次,keep到都幾耐,試做唔係好貴
...

HIFU有效㗎,個時隔3個月打一次: 能keep多久?

那个 hifu?

理性討論交流者。

大宅

Elenalan 發表於 23-10-26 18:33
我覺得Ultraformer MPT性價比高, 打完3個月效果仲好明顯, 好過個個月去打無針埋線或膠原槍。不過都真係幾痛 ...

我想請問你指做邊一款hifu痛?我見ultraformer mpt標榜唔痛(emoji)

水晶宮

雪米兒 發表於 23-11-17 14:22
我想請問你指做邊一款hifu痛?我見ultraformer mpt標榜唔痛(emoji)

我就係打Ultraformer MPT, 唔係唔痛, 一定有感覺, 打骨位痛感再大D。
但痛感最大唔係打果時, 係打完怨痛, 都要一個星期先至冇哂呢種感覺。

當然, 上一代Ultraformer III, 係打果時都痛好多, 係要打下停下先頂到。

伯爵府

Elenalan 發表於 23-11-17 19:30
我就係打Ultraformer MPT, 唔係唔痛, 一定有感覺, 打骨位痛感再大D。
但痛感最大唔係打果時, 係打完怨痛, ...

e部機要打幾次?

子爵府

我做咗兩次韓國Hifu 每次400發唔咁再做了,做完一次之後發覺兩邊面脥有一條肌肉突起咗,過咗一個月返去問治療師話係咁,話第二次幫我在蘋果肌打返上去應該冇咁顯眼,但打完第二次之後都係咁,剩返嗰次轉做其他療程算了。
attach1/tmp/phpLiaCjL

象牙宮

kiu-mummy 發表於 23-11-18 17:50
我做咗兩次韓國Hifu 每次400發唔咁再做了,做完一次之後發覺兩邊面脥有一條肌肉突起咗,過咗一個月返去問治 ...

2次韓國Hifu 每次400發唔咁再做了, 面脥 微微凹。
你做咩机…?

以線/發作單位,hifu 全面需要約300-600發,連頸部則約600發以上
你年輕, 沒有下垂。1年1次該夠。做 2次, 不再做, 明智。。

理性討論交流者。

水晶宮

celiacc 發表於 23-11-18 08:36
e部機要打幾次?

跟番Ultraformer MPT官網資料:
When can I see the results?You can see the result immediately right after the treatment. As the collagen regeneration process continues your skin continues to improve for up to 6 month after the treatment.
有需要可以6個月打一次我覺得一年2次都夠, 唔想打太密。

伯爵府

Elenalan 發表於 23-11-19 16:36
跟番Ultraformer MPT官網資料:
When can I see the results?You can see the result immediately right af ...

你有冇打過一部volnewmer既機?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊