自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

半生緣 發表於 24-5-15 08:34
呢個女人揸乾晒阿伯啲錢!咁阿伯就要問仔女攞!咁正常人都知結局會點啦!做仔女唔通等到啲錢比人呃晒先出 ...

其實我覺得呢個阿伯都好有問題,個女人周圍搵老公,佢竟然覺得就手就嗱嗱聲立咗,明眼人都知嗰個女人目標清晰,但呢個阿伯要威威,覺得自己仲好掂,有錢喎.. 佢唔搭上呢個女人,都未必吾會搞第二個,真係正經嘅女人唔會睬佢,起碼應該唔會發展到咁快,所以,仔女攞返走啲錢都係無可厚非…..

大宅

天貓 發表於 24-5-15 09:01
其實我覺得呢個阿伯都好有問題,個女人周圍搵老公,佢竟然覺得就手就嗱嗱聲立咗,明眼人都知嗰個女人目標 ...

其實仔女要同阿伯攤牌 ,筆錢比佢攞返一半,以後斷絕關係!唔再理呢個咸濕死蠢阿伯!

珍珠宮

半生緣 發表於 24-5-15 09:06
其實仔女要同阿伯攤牌 ,筆錢比佢攞返一半,以後斷絕關係!唔再理呢個咸濕死蠢阿伯!
...

其實可能筆錢佢本身嘅生母同呢個老竇辛辛苦苦儲落嚟,明知一落到呢個老竇嘅手,都係會俾人呃晒,可能每個月比生活費仲會實際啲…如果一下過俾晒一筆,學你話齋都係要佢哋執手尾

大宅

天貓 發表於 24-5-15 09:10
其實可能筆錢佢本身嘅生母同呢個老竇辛辛苦苦儲落嚟,明知一落到呢個老竇嘅手,都係會俾人呃晒,可能每個 ...

所以比返一半佢,然後登報斷絕關係!唔係就影响成個家庭!

珍珠宮

半生緣 發表於 24-5-15 09:15
所以比返一半佢,然後登報斷絕關係!唔係就影响成個家庭!

睇啲仔女做唔做得出咁絕,其實講就易,要做得出始終好難….

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我要passion 發表於 24-5-14 22:54
其實,何伯係開報紙檔? 去報紙檔打工? 定係同報紙檔東主熟,長期去打躉 R 水吹? ...

唔係開檔,係打躉,呢度有街坊講15日就中招

https://www.facebook.com/share/v/u6dUm7bGfEnoioVx/?mibextid=oFDknk

侯爵府

2024年龍年勳章

天貓 發表於 24-5-15 09:10
其實可能筆錢佢本身嘅生母同呢個老竇辛辛苦苦儲落嚟,明知一落到呢個老竇嘅手,都係會俾人呃晒,可能每個 ...

我都覺得每個月好似出糧咁比啲錢阿伯做生活費好過一次過比一半,唔驚個肥婆立完錢即走咩?到時邊個煲湯邊個陪瞓呀?

珍珠宮

@bear 發表於 24-5-15 09:56
我都覺得每個月好似出糧咁比啲錢阿伯做生活費好過一次過比一半,唔驚個肥婆立完錢即走咩?到時邊個煲湯邊 ...

係呀,吊住佢先,叫做有人照顧,有錢有service, 防止一次呃完走人

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

天貓 發表於 24-5-15 09:01
其實我覺得呢個阿伯都好有問題,個女人周圍搵老公,佢竟然覺得就手就嗱嗱聲立咗,明眼人都知嗰個女人目標 ...
各取所需, 所以一拍即合... 阿伯都聞到棺材香.. 為自己標個尾會囉..

珍珠宮

BKFinder 發表於 24-5-14 22:55
算啦,唔好再討論了講到咁細緻好無聊

比件事降溫吧

你覆前8小時先開post講

珍珠宮

lojo11 發表於 24-5-15 10:08
各取所需, 所以一拍即合... 阿伯都聞到棺材香.. 為自己標個尾會囉..

個阿伯仲覺得自己好得先嘔心

大宅

抵佢比人呃

侯爵府

BKFinder 發表於 24-5-14 22:55
算啦,唔好再討論了講到咁細緻好無聊

比件事降溫吧

bk鋪天蓋地都係何伯post講足成個星期,攞晒命!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊