美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

係呀, Crabtree既body lotion, handcream都ok 好用, 但係我諗佢哋有某d product係會引至敏感. 我一向用野都無敏感, 就算經常轉不同牌子既product都未試過敏感. 但上年Crabtree做promotion時買左支eye cream試, 揸完第二日對眼又紅又腫, 要去睇皮膚醫生, 以後唔感再用佢既facial products, 不過body lotion & handcream就無問題.
原帖由 二小姐 於 09-8-8 00:25 發表

我之前都有用佢的ALOE VERA的,但自從用完JOJOBA OIL後個咀起敏感攪到成張沙紙咁又痕重要流血水,我就無再用佢啦,點解咁肯定呢?因為我同我同事一齊轉用佢,跟手齊齊去睇醫生囉

我而家用LOCCITANE HONEY味瓶裝個隻潤唇膏,價 ...

複式洋房

我多年來也是用clinique,$180 左右,不錯的,但今年我和亞女都一起轉用Burt's Bees-Honey Lip Balm, 我覺得跟clinique差不多,而且又是天然,今年冬天我會轉用它的Beeswax Lip Balm, 因冬天想再潤D, 我是從香港的on-line shop 訂, $35一支, 用過就知http://hk.myblog.yahoo.com/naturalinfinity/, 看此blog 就看到its website.

水晶宮

kiehl's 啦, $75

大宅

用仁光堂好收緊幻妏.

子爵府

我用forever幾好, 囡囡冬天有時爆拆都會搽小小係面都幾潤。
世上只有!!!

大宅

choi fung honey lipstick is good! and cheap

珍珠宮

Forever living products --- Forever Aloe Lips --- Really Really good product!!! Not expensive but good quality!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

伯爵府

BK Milk勳章

yes
very good

原帖由 hoikiuqq 於 09-9-28 17:21 發表
我用forever幾好, 囡囡冬天有時爆拆都會搽小小係面都幾潤。

大宅

L'Occitane!!

大宅

Agreed ! I like the pear's favor one, nice smell and money worth.

原帖由 sasatt 於 09-8-5 23:04 發表
kiehl's 啦,100樓下,very good的

禁止訪問

民房

Forever嘅支潤膚膏真係幾好用

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK猜猜猜慶中秋

凡士林~有隻玫瑰味架~~
紅色~圓形盒咁~~
不過要用手查