美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

想問係咪FULL 多D水份MASK都會對暗粒有幫助? 天氣凍時都好懶無FULL MASK呀。

原帖由 annie929 於 09-12-10 19:52 發表
我同妹妹之前都試過 我地發現full多d mask 每日ful 好快會無晒d暗粒 唔一定用貴野 我地買d平mask咋 不防一試 又無壞
世上只有!!!

子爵府

陪月勳章

請問"詩麗雅"英文係咩? 幾多錢?
原帖由 hoikiuqq 於 09-12-10 20:18 發表
詩麗雅溶脂粉刺精華液我都係用呢隻呀, 我下巴位置以前都有好多暗粒呀, 摸落係一粒粒又"支"唔到個D, 用左真係對暗粒和黑頭很有用的, 可以試下。

大宅

請問在那裡買﹐how much? 可否PM我info, thanks!

原帖由 MaMa2008 於 09-12-10 21:04 發表
請問"詩麗雅"英文係咩? 幾多錢?

大宅

原帖由 jirehbeauty 於 09-12-9 22:35 發表
詩麗雅溶脂粉刺精華液also good!!!!!!!

此產品專為亞洲皮膚人仕所研製,其先進配方不含油份,有效分解毛孔內的污垢物 (黑頭、粉刺)及充份解除油脂不潔物(如內瘡)等嚴重問題,並有抑菌擴散功效,這款革命性的深層潔膚用品能 ...
請問"詩麗雅"在那裡買?
thz

大宅

你地可以try吓"詩麗雅溶脂粉刺精華"
我 & d friends試過都話good!
免得人以為我賣廣告, 你想知就pm我啦

大宅

原帖由 bbfamily 於 09-12-2 23:07 發表
我皮膚一向keep得好好﹐三十幾歲人從來都未試過甘﹐兩邊臉頰位突然出左好多暗粒﹐d暗粒仲要有大有少﹐摸落好硬﹐有d紅紅地﹐有d有白頭.....點解會甘架  壓力有無關係?有無人可以幫下我 ...

pressure also lead some skin problem, take rest, drink more water, and u can try 溶脂粉刺精華

王國長老

月餅勳章 王國長老

原帖由 jirehbeauty 於 10-1-4 14:58 發表
你地可以try吓"詩麗雅溶脂粉刺精華"
我 & d friends試過都話good!
免得人以為我賣廣告, 你想知就pm我啦

大家想知請私下直接pm jirehbeauty,佢響二手市場都有放賣!! 多謝合作!!

首頁

尾頁

跳至