自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆:munmunme 的帖子

子爵府

引用:我娘家果部用左over+10+年,我認為係果時d

原帖由 ivycowcow 於 12-03-27 發表
我娘家果部用左over 10 年,我認為係果時d野㩒用過而家!
我阿姨果部用左廿幾年,我媽果部用得8年,老豆話金x冇鬼用,換左惠而x,點知唔夠两年壞左,最後都係換返金x

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:金章洗衣機..算甚麼!!!

大宅

回覆 munmunme 的帖子

你個咪用得耐囉~~我個雪柜用咗五日打咗柴~~講起火都來呀~~
叫c父人上來我家睇~~只係摸一吓前面~~我話c父唔係呀~~側面既后少少個位好熱呀~~(好客氣咁同佢講)
呀c父就話喇~~亞小姐呀~~衣家d咩牌子雪柜都係呢個位散熱架喇(佢好 )~~我就咁就走咗~~摸都無摸~~我話咁點呀~~佢話呢d無得整架~~係咁架~~當然唔會換比我喇~~
第二日~~我個女個肚起咗個五蚊咁大既水泡~~
我都唔很定佢個雪柜整到~~我再掂吓~~哇~~咪話細路呀~~我大人手都即叔申呀
我唔知佢幾多度~~但個熱度~~我放支(立足)係到係會溶架~~

我要燥到發晒脾氣~~佢地先再叫c父上來睇~~我話你比個溫度我~~幾多先叫過熱喇~~唔係你上到來都係口同(比)咬
又話我係咪放得唔好呀~~大佬之前個用咗十幾年都係呢個位~~又呢樣又個樣~~我窗仲係對流~~無太陽晒到~~我咪話囉~~咁都放唔到~~係咪要開cool air比佢先得呀~~~
上到來唔駛三分中唔駛已經到佢果個溫到喇~~果日仲要打三號風~~

衣家用panasonic又唔見人地係咁~~多q魚~~我唔係c父呀都知過熱喇~~

[

伯爵府

另一個係香港天氣問題,乜機刀快死d

根本市場上個個牌子一樣,咪又係馬來西亞或大陸做。

買高級邢號小d問題ge, 金章叫做服務好架啦!

慢慢來, 吾洗急, 但最緊要快.

禁止訪問

大宅

買金章一定會買意大利做嗰啲型號。貴啲都要。其他我做信吾過。我嗰部金章850轉簿身大眼雞超過3年。

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我用左26個月,暫時好ok。

禁止訪問

伯爵府

BK Milk勳章

我屋企嗰部用咗十幾年。。。

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

金章洗衣機..算甚麼!!!

我部金章成10年,仲健在喔

大宅

引用:Quote:原帖由+munmunme+於+12-03-27+發表用

原帖由 onniewongoy 於 12-03-27 發表
好多電器愈做愈差,啱啱好過咗保養期就壞,如果想耐用啲,用西門子、白朗,啲衣服同水唔好超過佢負荷磅數, ...
絕對認同

大宅

引用:昨日剛換咗部金章上置式+,+真係新不如舊+,+

原帖由 simple430 於 12-03-27 發表
昨日剛換咗部金章上置式 , 真係新不如舊 , 質料差咗 , 之前一部用咗 7 年 , 一路都有保養 , 平均一年壞一次 ...
真係好貴

大宅

引用:我部金章大眼雞都係三年前買,冇壞過,不過

原帖由 pak_mama 於 12-03-27 發表
我部金章大眼雞都係三年前買,冇壞過,不過當時的sales都有話,宜家的金章好多都唔係歐洲做架喇,我買個部 ...
祝你好運

大宅

引用:回覆+munmunme+的帖子 你個咪用得耐囉~~我

原帖由 肥bb媽媽 於 12-03-27 發表
回覆 munmunme 的帖子

你個咪用得耐囉~~我個雪柜用咗五日打咗柴~~講起火都來呀~~
確實你仲慘

大宅

醒目開學勳章

我99買果部,唔够1年就壞,創紀錄咁滯......

珍珠宮

我又冇問題喎~~成屋電器都係金章~

可能咁好彩揀到歐洲造果D
輸入搜索內容

男爵府

金章近年真係多左好多壞機 case,我屋企嗰部 touch wood 未有事(用左兩年),咁貴嘅機都搞成咁,真係

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咩幾出名既牌子都好,機械始終係機械,壞就壞,好難講,我自己咁多年都用金章,覺得好好,大吉利是無壞過

首頁

尾頁

跳至