夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我C6好錫個女,但佢更加錫我,因為佢唔知喺邊度睇過篇 article,話兒女長大左之後就會愛上別人組織自己嘅家庭,只有伴侶先係同你同偕白首嗰一位,所以佢好驚如果對我唔好,佢老左就要孤令令一個!

愚妹妹  呢篇article 又幾好喎!  發表於 12-8-16 13:36

公爵府

2018母親節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

我覺得c6應該都鍾意同阿b玩, 因為成日叫我用iPhone 幫佢哋2個影相, 朝早會早d起床同阿b玩一陣至返工 (當然係阿b已經起咗身), 當佢哋玩個陣我俾佢哋2個"二人世界"一下。而且阿b見到爸爸, 已經要飛身去爸爸到抱.

我明白要多d 同c6溝通至可以解決問題,我突然諗番起以前拍拖個陣, 我成日好無聊咁靜靜雞咁放張卡入佢個袋到, 又或者我可以寫d字條仔俾佢先, 好5好呢?

子爵府

環保接龍勳章

愚妹妹 發表於 12-8-16 13:45
我覺得c6應該都鍾意同阿b玩, 因為成日叫我用iPhone 幫佢哋2個影相, 朝早會早d起床同阿b玩一陣至返工 (當然 ...
好!起碼俾佢知你緊張佢,感覺到佢唔開心

大宅

回覆:身為媽媽既你, c6鍾意小朋友嗎?

我C6錫個女多過我,番來屋企第一句就問bb呢?比我鬧餐勁!阿女訓左都要抱醒佢,同佢玩
其實我同c6一星期都係得兩日一齊吃飯,通常我7點几食,留飯,佢九點幾食,星期六日就一齊食,有時會將bb交比工人湊,我同c6會出街拍拖食飯,咁就無咁困身,有番d私人時間!

複式洋房

回覆:身為媽媽既你, c6鍾意小朋友嗎?

C6好中意小朋友,d仔女好痴佢,我仲成日講笑話佢中意個女多過我,佢話睇住個女長大好滿足,因為好似係睇住我長大咁。

珍珠宮

你老公感受不到bb 帶給他的快樂。我常常讓老公和女女獨處,例如佢地兩個去公園玩、游泳。我提議老公陪女女唱歌、砌puzzles。

首頁

尾頁

跳至