自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆:未去過日本想東京自由行可以嗎?

可以,我個時都係咁,買本旅遊書再上網搵資料,做足功課,完全無問題

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 親子王國15週年勳章

冇咩難度,睇清楚D火車站路線圖,唔好撘錯車咪得囉,仲有5000元好抵咁喎!

珍珠宮

買本自由行書就0k

子爵府

應該無問題,其實都唔難。我地都試過揸車自由行英國10日,跟住3月都會去克羅地亞自由行,無野唔可能既,最緊要買張卡可以用到GPS,認到路就無問題。

男爵府

回覆:未去過日本想東京自由行可以嗎

自由行要$5000/人

攰死人咩

公爵府

hashtag影視迷勳章

一定得,我去日本次次都係自由行㗎

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

而家D App有埋搭咩車,邊度轉車,下班車幾時到,方便到暈。一定唔會搭錯車。好似我一句日文都唔識,一人帶住個小朋友,一樣完全自由人,冇問題。

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

回覆:mato2000 的帖子

可否pm我邊間嘅package,這個價是什麼曰子?Thx!

男爵府

一人帶小朋友,真係要比個「叻」你,我哋2大帶2小,老公以前次次去都係自由行,好easy

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

做下功課

珍珠宮

一定可以

大宅

Sure

珍珠宮

新宿3星酒店喺邊間呢?近車站嗎?

伯爵府

Download 個offline GPS map 帶路啦! 方便好多架!

慢慢來, 吾洗急, 但最緊要快.

男爵府

醒目開學勳章

$5000/人?住哪間酒店?坐哪間航空公司?時間?
因為我1家3口去東京十日,只用了$20000。
所以首先要知道你以上資料才可以講$5000/人平唔平

伯爵府

引用:5000咁平+?+++

原帖由 I9528 於 13-01-06 發表
5000咁平 ?
$5k 應該未加燃油同食焦費呀!

慢慢來, 吾洗急, 但最緊要快.

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:一家三口,package$5000/5日4夜三星酒店新

原帖由 mato2000 於 13-01-06 發表
一家三口,package$5000/5日4夜三星酒店新宿區,價錢ok嘛?請jm們比下意見

...
每人$5000?定係一家三囗$5000?

<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有本旅遊書就得

男爵府

回覆:未去過日本想東京自由行可以嗎

一定冇問題,我媽子唔識日文,唔識英文,自己楂住地圖,係東京周圍揾100yen店. 我都話佢好嘢!

男爵府

日本係比較適合自由行多過跟團

首頁

尾頁

跳至