嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 有無人知邊度有得賣bb著既貼身褲(內膽保暖褲)

男仔好似好怪咁喎, 不過要我得閒先過灣仔集成睇下, 買番一兩條襯背心裙, 唔駛成日著襪褲, 我行過好多次集成都唔覺有間叫天神村, 不過就見一間賣好多日本款衫, 我估係嗰間掛 之前有mami話天神村會係將軍澳新都城開, 等到我頸長都未見

男爵府

成日聽d mami講呢間嘢但未去過,e+晌mos開.有無mami去過star kids呢?邊間抵d&靚d呀?

何花 寫道:
是呀"天神村"有得買,真喺好正不過快手沒有幾多."天神村"還有很多種類衣物,鞋,褲等等...全部都是日本入口價錢平過出面好多.以我所知應該有6間

1) 荃灣荃豐中心
2) 葵涌廣場2樓
3) 軒尼詩道集成中心
4) 康怡廣場
5) 紅磡黃埔
6) 馬鞍山廣場 (應11月開張)

[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.5658369.16127.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.6133754.17923.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067918.00228.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067921.91191.jpg[/img]

大宅

star kids係唔係在新港城和葵涌廣場都有個間呀(即快圖美側)

公爵府

親子王國15週年勳章

葵涌廣場響天神村斜對面

何花 寫道:
star kids係唔係在新港城和葵涌廣場都有個間呀(即快圖美側)

公爵府

親子王國15週年勳章

<Star kids>
去果度D日本嘢先好考慮買, 佢有D Local嘢貴過出面好多, 我有一套吊帶裙出面買$69.9, 佢果度買$89.9, 去佢度買咗條頭巾$39, 同一商場地下舖頭買$15.激死 , 不過佢D襪呢排做緊特價買2送1, ELLE, 芝麻街, daisney. $19~$25

<天神村>
呢排特價衫褲, 裙$150/2pcs, $100/2pcs, 少量夏天衫$50/2pcs, $30/2pcs, 日本襪$100/8對, 有D鞋做緊$100/2對, 不過得番大size, over2yr.有D好似$169/2對.

報料完畢

Ivyl 寫道:
成日聽d mami講呢間嘢但未去過,e+晌mos開.有無mami去過star kids呢?邊間抵d&靚d呀?

大宅

哦個間,我認為天神村平靚正,天神村賣日本嘢, star kids賣
韓國+大陸貨, 貴,通街都係.有一次我見新港城個間門面好靚,我想應該都唔渣,我買了一條裙點知行上一層發現有一間平$20 通街都係(唔只一間) 所以我認為天神村正!
真系期待"天神村"在新港城11月開幕呀!

公爵府

親子王國15週年勳章

係呀好多款都貴人地$20

何花 寫道:
哦個間,我認為天神村平靚正,天神村賣日本嘢, star kids賣
韓國+大陸貨, 貴,通街都係.有一次我見新港城個間門面好靚,我想應該都唔渣,我買了一條裙點知行上一層發現有一間平$20 通街都係(唔只一間) 所以我認為天神村正!

男爵府

請問天神村,向軒尼詩道集成中心几樓呀??

公爵府

親子王國15週年勳章

軒尼詩道302-308號集成中心UG4舖 TEL: 2575 8066

Lovely_PC 寫道:
請問天神村,向軒尼詩道集成中心几樓呀??

男爵府

係呀,我都唔會晌star kids買local嘢,因為笨過一次唔會再笨第2次.

我都好期待天神村快d晌mos開張.

何花 寫道:
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.5658369.16127.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.6133754.17923.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067918.00228.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067921.91191.jpg[/img]

別墅

Ivyl 寫道:

[quote]
何花 寫道:
是呀"天神村"有得買,真喺好正不過快手沒有幾多."天神村"還有很多種類衣物,鞋,褲等等...全部都是日本入口價錢平過出面好多.以我所知應該有6間

1) 荃灣荃豐中心
2) 葵涌廣場2樓
3) 軒尼詩道集成中心
4) 康怡廣場
5) 紅磡黃埔
6) 馬鞍山廣場 (應11月開張)

[/quote]

男爵府

何花,
ee.....睇黎妳對天神村都好忠心喎, 讚到上天. 點解對star kids憎到咁緊要呀? ?(

我係路過, 2間都未去過, 見妳對天神村咁忠心都忍唔住要讚吓妳. 不果見妳咁痛恨star kids返而有興趣去睇吓係咪真係咁差.

大宅

雙子媽媽,

睇黎是妳太誇張了,我沒諗到要對用"憎到咁緊要", "痛恨"來影用star kids,而我同妳一樣是路過的和只是回應過一次(請看之前回應)2間我都去過,我說的是我的經歷,是實.既然2間妳都未去過,不如2間都試試 !睇吓係咪真係咁差!

大宅

何花,
睇嚟你似老闆多過路人喎,得嗰幾個post,全部都係講天神村。如果你真係路人嘅話,你可以叫老闆分返份俾你啦,咁hardsell!

大宅

妳都識講啦我講得幾個post妳話講得什麼 ?
回應妳這些問題都幾個post啦!沒有時間講其他啦
夠了,寶貝BB如果我地再講落去,巳經離呭題了

男爵府

我覺得何花唔係老闆,
佢都唔係好hardsell啫

公爵府

親子王國15週年勳章

我都覺得唔似, 因為Star Kids真係D嘢貴過人, 而我又係真身經歷既.

mingmama 寫道:
我覺得何花唔係老闆,

男爵府

因為佢係新國民, 出post唔多, 所以大家多咗介心, 所以何花要出多啲post先得啦

我見何花係其它post都問過西田啲面包超人衫有冇減價, 如果佢係老闆, 自己都有得賣啦, 仲駛咩問人喎

oiyau2005 寫道:
我都覺得唔似, 因為Star Kids真係D嘢貴過人, 而我又係真身經歷既.

[quote]
mingmama 寫道:
我覺得何花唔係老闆,
[/quote]

首頁

尾頁

跳至