自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

回覆:09729loklok 的帖子

靚過Leon

珍珠宮

回覆:Chi Lam 真係靚仔?

靚仔

男爵府

嗱!可以話chilam唔靚仔,但我唔比你話Leon 靚仔

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

Chilam真係好靚仔喎,起碼靚仔過著褲城

子爵府

我身邊又係個個都話靚仔,但我真係無感覺
佢塊面成日好腫

男爵府

各花入各眼

複式洋房

我都覺得唔係咁靚仔,叫做唔錯

珍珠宮

chamomile 發表於 13-7-18 21:46
我只覺得佢係娃娃臉,未至於靚仔!sorry

子爵府

DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

Agree

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:自衝2播出後,呢度嘅jm就响度吹捧佢好靚仔

原帖由 agnesbeebee 於 13-07-18 發表
自衝2播出後,呢度嘅jm就响度吹捧佢好靚仔。真心講句,Chi Lam係靚仔,但未算係最頂班,比起哥哥,劉華,Le ...

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Ok喎我覺得點都靚過leon同郭富城

原帖由 09729loklok 於 13-07-18 發表
Ok喎

我覺得點都靚過leon同郭富城
Super agree

男爵府

靚仔!路線唔同,很難比較

大宅

吳講高度同人品,城城最靚仔,

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

靚仔呀

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

agnesbeebee 發表於 13-7-18 21:38
自衝2播出後,呢度嘅jm就响度吹捧佢好靚仔。真心講句,Chi Lam係靚仔,但未算係最頂班,比起哥哥,劉華,Le ...

你講既人物表,我全部見過真人。

頂班既除左係哥哥同劉華,其他我唔認同。

仲有既,你講既,仲有邊個會拍電視呢?
不知所謂的乙陸!!!

大宅

引用:Ok喎我覺得點都靚過leon同郭富城

原帖由 09729loklok 於 13-07-18 發表
Ok喎

我覺得點都靚過leon同郭富城

大宅

邊有得同城城比,佢地簡直差幾個level啦,城城一d都唔靚仔:;pppp:

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

一般

伯爵府

太花,我鍾意man男!

伯爵府

引用:自衝2播出後,呢度嘅jm就响度吹捧佢好靚仔

原帖由 agnesbeebee 於 13-07-18 發表
完全唔覺城城,劉華和Leon靚仔喎,可能各花入各眼,我覺得Chilam, 吳彥祖,梁朝偉,哥哥靚好多。

首頁
12345...7

尾頁

跳至