婆媳關係

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

瞓得好勳章

回覆:出氣post:你最想同你99講嘅說話係

你口口聲聲話當我女咁錫,你唔好呃我啦。
我知你一路都為個仔鋪好晒條路點行,但你知唔知你個仔想做返自己想做嘅野,唔想俾你控制住啊

男爵府

瞓得好勳章

你口口聲聲話當我女咁錫,你唔好呃我啦。
我知你一路都為個仔鋪好晒條路點行,但你知唔知你個仔想做返自己想做嘅野,唔想俾你控制住啊

禁止訪問

引用:唔好理周圍嘅人同事比你可以當住你99面前任

伯爵府

我想同99講:唔好再有咩事或出左事先叫我呀,我係人地個女,你係人地阿媽,有事搵你D仔女好勒!

對唔住,真係好嬲,次次都係咁!

子爵府

對姑仔講得唔得?

“你咪鬼再成日對住我個仔懶係得意咁大叫,大聲唱歌劇,真係好很煩,你自己扮白痴咪影響到人,仲有唔好成日“我個呀b前我個呀b後“個b係我十月懷胎生ga,唔係你ga!仲有呀,好心你咪再講“我啲錢第時都會比哂呀b、我養呀b一世!“依家冇人要你啲錢,你慳啲!仲仲仲有,唔好再不知廉恥咁話第時要嫁比我個仔,你係咪痴咗?亂倫咁嘅說話你都講得出?你入青山la你!“

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

想同99講

其實我唔想同你地咁close, 保持一定距離,你又唔好理我咁多就ok架喇。

我d信講咩,有無返娘家,有乜朋友,你就唔好問咁多啦。

大宅

引用:我無野想同佢講

原帖由 namnamnamlolo 於 13-09-25 發表
我無野想同佢講
me to o

別墅

引用:我絕對1句hi都5想同佢講

原帖由 米豬蓮 於 13-09-25 發表
我絕對1句hi都5想同佢講
X2 之前已經收咗佢皮,無咩想同個八婆講!

子爵府

唔使再向我老公數我,我地不知幾恩愛,無謂你自討沒趣,唔該你反省下點解要離間個仔夫婦感情,檢討下應該點做人阿媽,仲有唔好再將你自己個套質落我度,我係佢老婆唔係佢老媽!

別墅

你恨男丁丫嘛,恨到癲。
你魯尾我偏唔再生,你細仔無本事養唔生,
你一係叫你個仔同我離婚。
唔係你等“絕你x家後“啦。
仲有,咪再係我面前ji個死人懶可憐扮慘既能樣出來。

幸福蔡太  好正,爆得好爽,即頭都係我心聲  發表於 13-10-23 03:56

別墅

我都想同我姑奶講:由我認識你開始,2x年嚟你都戴住個假面具,表面對父母好好,但其實你根本吾想理佢哋,因為佢哋無錢,你只追求你自己的理想生活,連你啲仔女都吾識我哋,重要在你男家"種"傷我和你細佬,為的是掩飾你的惡行,你爸爸臨死前你都不願去見他最後一面,但在喪禮上就扮到很傷心。其實你不知因你的所為實在太過份了,你媽已在各親友面前鬧爆你,可惜你媽錫你,以為你會改,重想我哋同你和好,不過我覺得你到死也不會覺得自己有錯,成日覺得係我們吾啱,十分可悲。呻完

大C  甘樣ge女人好恐怖.....  發表於 13-9-28 09:30

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔想講廢話,平時講野又誇張,又唔合理,
最好唔好講野

男爵府

回覆:ky0416 的帖子

阿99你自私、偏心,唔該你冇霸住我哋間屋返自己間屋度住啦,我生女關你x事,我鐘意女多d呀,反左面架了,還走過來指指點點,你收皮

大宅

大廚勳章 BK Milk勳章

99﹕你地x家唔係大富之家,唔該唔好睇唔起我係奉子成婚

伯爵府

太多嘢想講, 講唔晒, 所以都係廢事嘥氣

男爵府

熱血勳章

唔好再叫你個仔叫我出黎食飯,唔好再打俾我阿媽,你地做得太盡了

大宅

畀面勳章

我唔介意你當我係外人, 但唔好要我當你地係我親人

大宅

奶奶我唔知你真傻定假癲,不過你最好都係睇下精神科,我覺得你真係好得人驚

大宅

冇野想同佢講.....

佢唔值得我浪費氣力同時間去話佢

男爵府

Leave me alone

首頁
12345...9

尾頁

跳至