懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:Wongchuichu 的帖子

我都係吉之買咋!

大宅

回覆:melolo317 的帖子

Thank you ar !等我得閑去睇下先

大宅

回覆:喵仔 的帖子

哈哈哈哈!好似折咗后¥39

複式洋房

我買左兩件雞仔嘜
mides好著啲?

大宅

回覆:初生bb 羊毛内衣

著咩都好,最緊要唔會凍親阿B,我冇買羊毛內衣啵,又貴又好快唔啱著:;pppp:

大宅

我怕羊毛衣焗,其實香港唔係咁凍,大部份時間向室內,都有暖氣或恆溫氣。出街用厚衫包實,ok lla.

大宅

咁平?邊度買?

複式洋房

回覆:Sally-Old 的帖子

如果要著,係羊毛衫底同面都著件衫,甘就唔會「吉」同痕!

子爵府

原價五十幾我買埋其他唔記得幾錢,但好抵

大宅

開心吸收勳章

jowee 發表於 13-10-10 00:58
東涌Mides outlet買羊毛內衣平呀。

我買左一件唔知有冇後悔, 因為佢地話同門市一樣, 只係款式唔同, 呃人既,

門市果d 100%羊毛($298左右), 東涌Mides outlet 果d 係70%羊毛($133)

大宅

引用:Quote:jowee+發表於+13-10-10+00:58+東涌Mi

原帖由 Babymonnman 於 13-10-10 發表
我買左一件唔知有冇後悔, 因為佢地話同門市一樣, 只你款式唔同, 呃人既,

門市果d 100%羊毛($298左右), 東 ...
精明既媽媽! 買bb衫/用品最緊要睇下有咩成分, 唔係盲目咁買! 仲有, 買有牌子既當然比雜嘜好啦! 幾十同幾百! 摸上手可能差唔多, 但係「原材料」可能差好遠架,用得放心又安心至上!

大宅

引用:我買左兩件雞仔嘜mides好著啲?

原帖由 daisyk91 於 13-10-10 發表
我買左兩件雞仔嘜
mides好著啲?
雞仔嘜幾錢件丫

大宅

引用:我買左兩件雞仔嘜mides好著啲?

原帖由 daisyk91 於 13-10-10 發表
我買左兩件雞仔嘜
mides好著啲?
請問雞仔嘜幾錢?我奶奶話呢個牌子好暖,叫我買兩、三件…買大d留返一歲到都可以著

男爵府

引用:Quote:原帖由+daisyk91+於+13-10-10+發表我

原帖由 SHOWSO 於 13-10-11 發表
請問雞仔嘜幾錢?我奶奶話呢個牌子好暖,叫我買兩、三件…買大d留返一歲到都可以著

...
講起雞仔嘜真係把鬼火!!我以後都唔會買呢個牌子!!

唔記得上年定前年嘅冬天特別凍,我去左呢間嘢買羊毛底衫比屋企人,total買左7件衫1條羊毛底褲(因為有老人家),埋單成2千蚊!

都未夠一個冬天,全部起毛粒,又where 哂,有d仲穿埋洞!

都算!老人家話唔暖先最慘丫嘛!

大宅

引用:Quote:原帖由+SHOWSO+於+13-10-11+發表請問

原帖由 cherryhkl 於 13-10-11 發表
講起雞仔嘜真係把鬼火!!我以後都唔會買呢個牌子!!

唔記得上年定前年嘅冬天特別凍,我去左呢間嘢買羊毛 ...
咁我想闆度有無好介紹咩牌子羊毛底衫好?

大宅

開心吸收勳章

好似早排雞仔嘜做3件8折wor! 要買3件先有8折, 買唔到咁多件...
所以我都係冇買到, 都好貴下, 除非天氣突然好凍啦~ 可能到時貴都會去買,

如果唔去專門店, 我見過千色有板可以feel下個質地~ 大家可以感受一下先買啦~!

個人意見:
我都覺得如果買雞仔嘜, 個碼買大d比較好, 可以著到2年啦~~ 不過大家要計一計自己bb幾大果時係冬天,
eg. 13年11月出生(0m), 14年2月(3m),
14年11月(1y), 15年2月(1y3m)

所以如果買, 我會買到1歲半大, 可以著多一年丫ma!!

珍珠宮

我好幾年前響雞仔x買左件大人size超薄羊毛底衫,o個陣都成三百幾蚊一件,點知洗左一次就縮水:;pppp:(我手洗而且冇乾衣),縮短左包唔到肚
我bb聖誕將出世,但我冇買羊毛底,我買左fleece睡袋同諗住買暖爐,羊毛底要手洗,我諗住機洗bb衫

大宅

引用:黎緊12月會系東區醫院生bb..話要准備兩件羊

原帖由 Wongchuichu 於 13-10-09 發表
黎緊12月會系東區醫院生bb..話要准備兩件羊毛內衣or衫,我想問有無呢個必要呢?同埋系邊度買呢?因為我自己 ...
我都12月生,買咗仿羊毛咋。。。。

大宅

引用:好似早排雞仔嘜做3件8折wor!+要買3件先有8

原帖由 Babymonnman 於 13-10-11 發表

好似早排雞仔嘜做3件8折wor! 要買3件先有8折, 買唔到咁 ...
我奶奶都叫我買大d,因為我預產期下年大年初一,買大d可著埋年尾加再下一年年頭

別墅

育兒性格勳章

我都係第一胎,經驗都係問媽咪同其他長輩,再加自己同老公嘅感覺咋

Lyan

首頁

尾頁

跳至