自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:識人一到新年就會帶埋公仔出黎逗利是+

原帖由 esmehouse 於 13-12-10 發表
識人一到新年就會帶埋公仔出黎逗利是
有病睇醫生啦

寶石宮

回覆:你身邊有冇cheap精?

冇,我會當睇唔到

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

may22 發表於 13-12-10 22:00
有病睇醫生啦

所以到現在仲未嫁得出
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

精神分裂

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

milktealai 發表於 13-12-10 22:03
精神分裂

食錢至真
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

有個朋友,有兩個仔但同母異父,大仔一年都見唔到一次,一到新年我哋只俾細仔利是,佢就會好大聲話俾少個

伯爵府

畀面勳章

引用:我講先,我識得有個人,年半前已經同男友註

原帖由 Jan1981 於 13-12-10 發表
我講先,我識得有個人,年半前已經同男友註冊,但從未對外公佈(包括親戚)。打算出年先結婚,從知情人士口 ...
我有個舊同事結左婚唔出聲唔派利是仲要周圍去逗利是,勁cheap

abc2011313  我都有個咁既舊同事  發表於 13-12-10 22:37

伯爵府

我唔會俾羅,如果迫我俾,我會話我屋企有成斗貓……

mamacy    發表於 13-12-11 14:04

男爵府

回覆 esmehouse 的帖子

咁變態

寶石宮

引用:Quote:milktealai+發表於+13-12-10+22:03+

食錢至真
佢好彩唔識得我,識我佢就

伯爵府

梗有一個在左近!

esmehouse    發表於 13-12-11 08:39
cherrie_q    發表於 13-12-11 00:22

寶石宮

showman 發表於 13-12-10 22:08
我唔會俾羅,如果迫我俾,我會話我屋企有成斗貓……

我當然冇比啦

寶石宮

SmileCC 發表於 13-12-10 22:08
回覆 esmehouse 的帖子

咁變態

佢更變態嘅都仲有

子爵府

畀面勳章

自己親戚扮窮封$20,實質用黎“報佢所謂既仇”
註:佢想借佢封利是,係背後(已)唱我同c6,到而家我地仲係r爆頭佢咁做有咩

esmehouse  咁起碼都有派呀,有咩問題呀   發表於 13-12-11 08:41

珍珠宮

我二姑奶就是極品囉!永遠搵人著數!

子爵府

畀面勳章

仲有個成日搵我老公笨,小至買野,大至搵工都昆我老公世間少見

esmehouse    發表於 13-12-11 08:42
cherrie_q    發表於 13-12-11 00:22

男爵府

賤人就好似7-11,梗有一個係左近

manlam66    發表於 13-12-11 10:13
ninjarabbit    發表於 13-12-11 09:30
esmehouse    發表於 13-12-11 08:42
lazyfish    發表於 13-12-11 08:05
HongV    發表於 13-12-11 03:11
cherrie_q    發表於 13-12-11 00:23
good_pig    發表於 13-12-10 23:37

男爵府

賤人就好似7-11,梗有一個係左近

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

同便利店一樣,梗有一兩個响左近

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

公爵府

有個所謂親戚 拋夫棄子走左去
兩個仔比左過氣99湊 一毫子都無比
過年先叫睇下兩個仔一次
攞張一百蚊出黎問過氣99有無散紙
佢想打散張一百蚊封利是
過氣99話無
個八婆索性收埋張紅衫魚
話算啦 ...
利是都無封比對仔

呢d咁既人 叫八婆真係好聽左喇 :pppp:

ipipipip  呢d唔係賤啦,呢d叫冇人性  發表於 13-12-11 13:33
esmehouse    發表於 13-12-11 08:43
lazyfish    發表於 13-12-11 08:05
cherrie_q    發表於 13-12-11 00:23

首頁
12345...6

尾頁

跳至