夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Sony 都係用Android 者..
你add 返佢電話落phone book... 響whatsapp 按住佢個 conversation box..
跟住有個 "封鎖"

LHLMother  知道, 唔該晒!!  發表於 13-12-11 16:49

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

LHLMother 冇寫低啊, 我唔係太記得佢電話號碼.

咁如果你無uninstall 到whatsapp...佢有日再 send msg 俾你時..你咪封鎖佢law...

其實block 唔 block 無咩所謂, 收到msg 唔reply 仲絕~

不過唔擔保, 你嗰位friend 嘅老婆會唔會有日知道你哋日傾夜傾,到時俾人玩..

你block 咗嘅話..人哋老婆就算用佢老公手機 send msg 比你, 見到係單tick ..

起碼諗咗係自己老公問題先...

(我可能諗得太多...不過都係保障你自己o者)

大宅

回覆:各位人妻, 有冇試過思想上出軌

你地點識架?

LHLMother  朋友介紹  發表於 13-12-11 19:49

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

可能想同你做SP

大宅

LHLMother 發表於 13-12-11 16:36
我意思係指, 我已delete佢電話同whatsapp, 咁我仲可否block埋佢whatsapp? 呢個技術上問題, 我唔係太懂.
...
你連 whatsapp 都 delete 埋,佢當然唔可以用 whatsapp 同你 text。
但係其他人都 whatsapp 唔到你。不過有其他 app 可以同朋友聯絡,例如 line,viber。

做得徹底,望持之以恆。讚一個!

LHLMother  多謝!!  發表於 13-12-11 19:48
在世間能可有著你,互訴每個心傷悲
一起懷念,一起想 他朝會否改變
<迷失中有著你 - 陳百強>

大宅

回覆:LHLMother 的帖子

加油

複式洋房

你地點識架?

LHLMother  朋友介紹  發表於 13-12-11 19:49

男爵府

免費人妻,好過叫G
小心d賤男

amybread21  agree  發表於 13-12-20 18:24
BBJOJO    發表於 13-12-14 23:05

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:各位人妻, 有冇試過思想上出軌?

佢同你一樣--覺得悶,家陣有個女人成日同佢傾計,可能係佢覺得你有嘢先,然後嘗試踩界。

但姊妹,儘管全世界呼籲男女平等,事實卻不盡然。女人永遠較「大方」,比較忍得,所以男人要回頭永遠易過女人!小心!

而且當新鮮感過後,咪同而家C6一樣!不如將精力用喺改善同C6嘅關係啦!

加油!

琥珀宮

引用:同C6一起已有一段長時間,+感情轉淡,+生活平

原帖由 LHLMother 於 13-12-11 發表
同C6一起已有一段長時間, 感情轉淡, 生活平淡.........好悶!!

最近 -- 他的出現, 令我平淡的生活加添不少 ...
好自私,如果你老公咁同其他女人傾whatsapp,你有咩感覺!

伯爵府

回覆:各位人妻, 有冇試過思想上出軌?

時常有出軌

大宅

引用:Quote:siubbchan+發表於+13-12-11+16:29+當

我意思係指, 我已delete佢電話同whatsapp, 咁我仲可否block埋佢whatsapp? 呢個技術上問題, 我唔係太懂.
...
你set番佢電話落電話簿度,之後喺whatapps度block左佢先再del佢咪得囉,不過被人block果個係會睇得到你block左佢,因為佢睇唔到你上線時間就會知道你block左佢!

複式洋房

引用:同C6一起已有一段長時間,+感情轉淡,+生活平

同C6一起已有一段長時間, 感情轉淡, 生活平淡.........好悶!!

最近 -- 他的出現, 令我平淡的生活加添不少 ...
好想
但遇唔到

小吉媽媽  點解會有此想法?  發表於 13-12-12 12:19

侯爵府

無、生活已經好夠忙、無時間理會思想、我寧願放時間係自己老公身上、令自己家庭更幸福!

大宅

D男人好賤格嫁,見你係人妻,想乜乜你唔駛負責任咋!唔好上當,好多賤男都係咁,公司有好多!見到好多人妻無左頭家,乜都無曬!你諗下,男人要追都揾件后生啦,點會係人妻啫!要乜乜可以北上俾錢。揾人妻=唔駛負責任+唔駛錢!小心

BBJOJO  Agree  發表於 13-12-14 23:06
sunnytommy  同意!  發表於 13-12-13 16:00

別墅

回覆 karenliu2018 的帖子

"揾人妻=唔駛負責任+唔駛錢!"

+二手净D ... 唔好以為個男人真的想同你傾計,
佢只是想同你上床,搵D刺激,冇你佢就會再找另一個女人再試,
所以你唔好以為自己搵到個真心知己咁無知!! !

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

引用:哩d人妻我都食過幾個,+小心D啦

原帖由 sunnytommy 於 13-12-13 發表
哩d人妻我都食過幾個, 小心D啦
點解要食?!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至