自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

明明刑事罪都唔報警, 仲要話俾只要俾番就唔追究, 反而我覺得警可以照報, VIDEO可以照POST, 唔好一時怕麻煩放過D 賊呀

子爵府

UP

男爵府

BK Milk勳章

I just wonder where the video come from? the shop give you?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

PUSH

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

環保接龍勳章

邊間店?
睇CCTV , 個男人+女孩係拎咗盒野走,
但盒野點解會擺係嗰個位置既? 又無人睇住?
就咁睇, 我只係會認為男人偷咗店既貨, 無留意係咩嚟.

如果真係俾佢男人偷咗, 而件貨又咁值錢,
不如你揾多D人拎個IPAD, SAMSUNG TAB嗰D,
REPLAY 住呢條片係店附近/屋苑行來行去,
睇下有無人認得啦.

子爵府

回覆 yeung1 的帖子

睇完都有d唔太明,
我見個男人拎左台面罐野走..佢比左錢嫁?
另外盒玩具點解會放左係果度? 個男人又知盒玩具值錢..啫係佢屋企有人玩開

其實報警都有可能受理, 之前有jm post 過係冒險XX 比人拎左張卡用, 都報警睇返CCTV

禁止訪問

畀面勳章

大宅

回覆:群組力量希望幫忙捉賊,有片有相

應該報警至係

子爵府

回覆:群組力量希望幫忙捉賊,有片有相

我覺得要報警!

男爵府

Push

大宅

畀面勳章