夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

泳泳,

請問個部機是甚麼型號, 我想叫我老公試吓, 價錢貴唔貴?

原文章由 泳泳102 於 08-2-14 12:20 發表
我C6都有鼻鼾架,以前成日寸佢係交響樂。後來發現C6成日有訓覺都朝早搾車時打瞌睡,超危險呀。
醫生話佢有睡眠窒息症,一定要帶呼吸機訓,如果唔係好易訓訓下歸西,嚇到C6死死下。
之前部機真係好大好唔方便,下下出TRIP都要囉多 ...

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 newcook 於 08-2-14 09:47 發表

點只, 我試過用佢電話錄左仲同佢較埋用黎做電話鈴聲....kakakaka

有時佢洽著左, 自己d鼻鼾聲會嘈醒番自己, kakakaka :lol :lol :lol

哈哈 , 你咁攪嘢嘅, 我都試吓錄嚟做鈴聲先:lol :lol

伯爵府

好媽媽勳章

好似哥斯拉叫咁大聲, 好慘, 有時第2朝要早起, 我會倒轉個頭訓, 即係訓佢腳個邊, 好好多架~~

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 jennynini 於 08-2-14 15:08 發表
好似哥斯拉叫咁大聲, 好慘, 有時第2朝要早起, 我會倒轉個頭訓, 即係訓佢腳個邊, 好好多架~~

可能對臭腳仲死~ :lol :lol :lol

大宅

我老公都係 有 超臣響的 鼻鼾聲 , 我有朋友教我去藥房 買 耳塞 , 帶住黎訓, 係咩聲都聽唔到, 我都帶左 3個月 , 而家晚晚有覺好訓.

但缺點真係咩聲都聽唔到, 連鬧鐘響都要番老公叫醒我先知.

但我唔理得咁多, 無得訓慘過要c .

唔係間間藥房都有得買, 要問多幾間, 一盒有3對 , 我係紅磡暗藥房買 $20 / 盒 . 個耳塞的質地, 同泥膠一樣可以比你 猜到長長放入耳仔 . 每朝用清水洗一洗 , 保持clean , 一對都用好耐.

又抵又實用. 希望幫到你地.

複式洋房

靜係知道REMSTAR M SERIES
個MASK 係 AC-02409
我唔知幾錢呀!個C6自己買架,聽聞有得租架,你去呢個網睇下同打電話去問下啦,我靜係知咁多詐。
http://www.celki.com/php/shop/shop.php?locat_id=49

原文章由 yickly 於 08-2-14 14:45 發表
泳泳,

請問個部機是甚麼型號, 我想叫我老公試吓, 價錢貴唔貴?

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

me too

原文章由 heiheikwok 於 08-2-13 22:50 發表
我個都係好勁, 初初結婚時佢無咁厲害, 依家越嚟越大聲, 試過我向廳但關左房門都聽到, 於是乎我近呢幾年用耳塞塞住先訓到, 不過阿仔返嚟我到佢就會過隔離房訓, 但都聽到佢d 鼻鼾聲 ...

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

Thank You!

原文章由 泳泳102 於 08-2-14 15:44 發表
靜係知道REMSTAR M SERIES
個MASK 係 AC-02409
我唔知幾錢呀!個C6自己買架,聽聞有得租架,你去呢個網睇下同打電話去問下啦,我靜係知咁多詐。
http://www.celki.com/php/shop/shop.php?locat_id=49

...

公爵府

我老公D鼻鼾都好勁架
不過,早幾個月前去去割左"偏'桃線,佢第一晚返黎訓,少少鼻鼾都冇 嚇到我以為佢C左 仲用隻手指放去佢鼻到睇下佢有冇氣出

原來割左偏桃線係會冇左D鼻鼾聲架

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 WINNIEYIP 於 08-2-14 17:05 發表
我老公D鼻鼾都好勁架
不過,早幾個月前去去割左"偏'桃線,佢第一晚返黎訓,少少鼻鼾都冇 嚇到我以為佢C左 仲用隻手指放去佢鼻到睇下佢有冇氣出

原來割左偏桃線係會冇左D鼻鼾聲架 ...

我老公都割左, 但雷聲依然強勁~

男爵府

原文章由 newcook 於 14/2/2008 09:47 AM 發表

點只, 我試過用佢電話錄左仲同佢較埋用黎做電話鈴聲....kakakaka

有時佢洽著左, 自己d鼻鼾聲會嘈醒番自己, kakakaka :lol :lol :lol

大宅

我都係俾我男朋友笑我有鼻鼾聲,仲笑我瘦猛猛都唔知點解有鼻鼾聲,不過唔緊要佢好大鼻鼾,唯有睇下邊個瞓得快d,但佢唔會因為我嘈而整醒我,反而我會推醒佢等佢轉身靜一靜。

原文章由 Lazy_Mum 於 08-2-13 21:37 發表
我剛剛相反,係我老公話我聽我有鼻鼾聲...... 佢仲試過有一次叫醒我,話我搞到佢瞓唔到

我初初聽到好唔開心架,女仔人家有鼻鼾好肉酸嘛 ,但佢就氹我話唔係日日有囉,唔知真定假。不過我老公佢都有時會打鼻鼾,但 ...

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我又係會踢佢架:lol :lol :lol
原文章由 8C9 於 08-2-13 15:30 發表
好似行雷咁. 我條氣唔順個時會踢佢, 咁佢會靜兩分鐘, 希望趕得切瞓得著. 平時通常唔理佢, 耐少少都會自己瞓到.
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

原文章由 8C9 於 08-2-13 15:30 發表
好似行雷咁. 我條氣唔順個時會踢佢, 咁佢會靜兩分鐘, 希望趕得切瞓得著. 平時通常唔理佢, 耐少少都會自己瞓到.

身同感受啊.....最慘係半夜先開始, 有時我忍唔住我都會踢佢, 等佢靜一靜, 我就趁機快d瞓番.....試過好多時臨天光先俾佢嘈醒, 瞓唔番.....

伯爵府

睇黎十個男人9 個有喎:-|

以前未嫁跟亞爸住, 晚晚比佢整醒 (隔離都聽到!!) 以為嫁左就luck 難. 唉! 點知......!!!:;pppp:

好在, c6 係間中先發作. 但一發起上黎, 就火箭咁喎. 好似傷風果陣仲特別勁tim. 我會叫佢則訓囉, 好似有 d 作用ga. 但唔知點解, 佢好鍾意平訓!!!

monlqueee, newcook,
你地好攪笑呀! 真係頂隱!!

子爵府

好媽媽勳章

我老公間唔中都有架. 如果果排佢傷風, 我會叫佢貼鼻貼, 都有d用. 亦都會叫佢打側瞓.

公爵府

我大聲過佢

珍珠宮

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

我唔理ga, 總之佢一有鼻鼾聲, 我一定會推醒佢, 唔俾佢瞓番, 我一定要瞓先過佢佢至可以再瞓

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我老公都有鼻鼾聲~ 囡囡又有~ 搞到夜晚訓覺時, 我既左右兩邊有大同細既交響樂團咁~

大宅

原文章由 Arielchan 於 08-2-18 11:55 發表
我唔理ga, 總之佢一有鼻鼾聲, 我一定會推醒佢, 唔俾佢瞓番, 我一定要瞓先過佢佢至可以再瞓

我都係咩做o架

首頁
12345...6

尾頁

跳至