自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆:武則天被cut的吳王謀反(圖文並茂)

侯爵府

BK Milk勳章

公爵府

hashtag影視迷勳章

引用:其實阿三哥失敗在於一點人慈,我好中以佢,

原帖由 芝達 於 15-07-04 發表
其實阿三哥失敗在於一點人慈,我好中以佢,佢先係最慘嘅一個。
我唔信三哥會害高宗

男爵府

引用:Quote:原帖由+芝達+於+15-07-04+發表點解TV

原帖由 jtw_ki 於 15-07-04 發表
唔係tbb cut,係本身內地都冇播,因為唔符合史實,過唔到內地廣電局要求

...
大陸冇播嘅話,又點會有相?畫面寫住廣西衛視喎!

翡翠宮

公爵府

琥珀宮

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

超版3姨好勁啊

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 hashtag影視迷勳章

我仲以為王德退咗休

男爵府

引用:其實三哥會不會是一心想幫雉奴,專登扮謀位

原帖由 QQBBLO 於 15-07-04 發表
其實三哥會不會是一心想幫雉奴,專登扮謀位,幫助雉奴,知雉奴不敢落手殺自己?

...
我都覺得係

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆:wong2323 的帖子

阿may件衫好靚

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

水晶宮

引用:故事原文(\"武媚娘傳奇\"小說第313-318頁):烈

原帖由 wong2323 於 15-07-04 發表
故事原文("武媚娘傳奇"小說第313-318頁):

烈日當空,感業寺外已經想起了一陣悠揚的號角聲。原本肅穆安靜的 ...

大宅

BK Milk勳章

請問邊到可以睇到原裝小說?

水晶宮

勁呀3e

我的最愛: 老公, 仔仔, 同來緊既女女, 老豆

子爵府

我想睇小説版

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

回覆:wong2323 的帖子

thx for sharing.真係cut到阿媽都吾認得,呢一幕其實好重要,冇左,吾連戲

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

引用:Quote:原帖由+jtw_ki+於+15-07-04+發表唔係

原帖由 芝達 於 15-07-04 發表
大陸冇播嘅話,又點會有相?畫面寫住廣西衛視喎!
隔離有人post咗呢條link, 入面有講個情節過唔到內地廣電局而被刪,內地版冇得睇,tbb版都冇得睇
http://www.orientalsunday.hk/2015/07/04/%E3%80%8A%E6%AD%A6%E5%89%87%E5%A4%A9%E3%80%8B%E5%90%B3%E7%8E%8B%E7%B5%95%E5%AF%86%E6%96%AC%E9%A6%96%E7%89%87%E6%AE%B5%E6%9B%9D%E5%85%89/

大宅

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

QQBBLO 發表於 15-7-4 22:20
其實三哥會不會是一心想幫雉奴,專登扮謀位,幫助雉奴,知雉奴不敢落手殺自己?

...
吳王若無反心,怎會三番四次找手握兵權的大將軍李績?
及吳王早已表明"不甘心",所以長孫無忌一路都派人監視佢......及後來吳王知道國事奏疏原來李治要依靠媚娘來批改,他更感到李治的無能、柔弱不堪,覺得這李唐的江山由他來繼承,才能越來越好......

Brenda302    發表於 15-7-5 15:04
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

首頁

尾頁

跳至