夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章

babytwinstar 發表於 15-8-28 11:27
我又想問下,朋友個BF同你個都係離左婚,但情況又同你有D相反,佢話因為同前妻性格不合,攪離婚個陣都開始 ...

我覺得呢個男人,之前為咗一棵樹而冇咗一個森林,搞緊離婚時就發覺原來森林仲有咁多棵樹,於是就手鋸住一棵先,到佢重獲自由之後,仲有咁多棵樹可以慢慢揀了!
百花叢裡過,片葉不沾身。

別墅

引用:Quote:Hinhinphoebe+發表於+15-8-28+08:14+

原帖由 glmf 於 15-08-28 發表
對前妻生活上太多不滿, 生完就離婚? 係咪就係因老婆大肚唔攪得, 生完生緊月又未攪得, 呢D不滿?

好明顯係 ...
唔理佢啦!佢當我𡃁妹,我當佢智障!雖然都開始有啲欣賞呢個人,但行為上完全唔掂,唔會浪費時間啦,幾鐘意都係咁話。

大宅

樓主,我就咁睇,除咗佢嘅事業以外(或者有錢),我完全感覺唔到佢有乜嘢優點!你欣賞佢啲乜?又冇時間理你,有時間寧願自己搵節目唔預你,再唔係就非禮你和叫你去爆房!唔好介意,講得衰啲,佢根本係俾少少甜頭你,諗住有私家X!

你仲浪費時間?你今日唔同佢一齊,佢第二日已經去釣第二個了!

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

wing1388 發表於 15-8-28 11:35
我覺得呢個男人,之前為咗一棵樹而冇咗一個森林,搞緊離婚時就發覺原來森林仲有咁多棵樹,於是就手鋸住一 ...
唉呀!!我FD就真係好牙煙WOR

佢地都行左成年,我FD都高齡係有D心急但男既又係好忙,成日都唔見人,但都會同佢拍下拖食下飯咁既~但佢就話最近男既少左同佢咩咩WOR

子爵府

回覆 babytwinstar 的帖子

正如你FD知道,這個男人由開始攪離婚就不停識女仔,代表他根本在找新鮮感,覺得他可以得回自由去識女仔的權利,所以離了婚反而少找你FD,他怕被迫婚,你FD要有心理準備,這個男人短期內絕對不會再興起結婚這個念頭,他一定可以編萬個理由為何不結?多數男人的藉口是前一段婚姻太麻煩,太痛苦,兩個成年人只要相愛,結不結婚都是形式上的,只要他愛你FD就成。
何況開始冷淡的原因,最壞的是這個男人已有其他新的目標了!你都要叫你FD做定最壞打算!
mc <()>

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

Hinhinphoebe 發表於 15-8-28 11:37
唔理佢啦!佢當我&#135361;妹,我當佢智障!雖然都開始有啲欣賞呢個人,但行為上完全唔掂,唔會浪費時間啦 ...
趁30仲有時間搵個另一個好,呢個幾好都無用,如果成日開口埋口都係性都爆房,第日你滿足唔到佢就仲煩

子爵府

回覆 Hinhinphoebe 的帖子

由你字裡行間,這個男人都只是想找情人,而不是伴侶,
你識個第二個更好!
mc <()>

別墅

引用:Quote:wing1388+發表於+15-8-28+11:35+我覺

原帖由 babytwinstar 於 15-08-28 發表
唉呀!!我FD就真係好牙煙WOR

佢地都行左成年,我FD都高齡係有D心急但男既又係好忙,成 ...
叫你朋友去做下運動扮下靚揾過個好過!唔咩咩咪仲好!唔洗自己再投資錯誤!女人一咩咩就會覺得呢個人係只屬於自己。

別墅

引用:樓主,我就咁睇,除咗佢嘅事業以外(或者有

原帖由 uglyfufu 於 15-08-28 發表
樓主,我就咁睇,除咗佢嘅事業以外(或者有錢),我完全感覺唔到佢有乜嘢優點!你欣賞佢啲乜?又冇時間理你 ...
我欣賞佢時間上嘅安排,雖然冇我份,呢句係我抽身望呢個人,佢嘅人格我唔敢講

侯爵府

mc 發表於 15-8-28 11:47
回覆 babytwinstar 的帖子

正如你FD知道,這個男人由開始攪離婚就不停識女仔,代表他根本在找新鮮感,覺得 ...
MC,你好中呀!

我FD知自己咩料,因外表唔係特別好而且咁耐都無拖拍,所以佢對呢個男人C心搭地架,之前呢個男人係未識佢之前曾經追過一個女仔好耐都唔得,最近聽聞呢個女人成日搵佢男友,睇來都真係危危地~

水晶宮

回覆:40歲離過婚嘅男人.....

時間安排?

侯爵府

Hinhinphoebe 發表於 15-8-28 11:53
叫你朋友去做下運動扮下靚揾過個好過!唔咩咩咪仲好!唔洗自己再投資錯誤!女人一咩咩就會覺得呢個人係只屬 ...
你仲後生過我FD,所以你仲大巴機會呀!!

我都勸下我個FD先,唔好只係獨資係一個男人身上~

別墅

引用:時間安排?

原帖由 brother4 於 15-08-28 發表
時間安排?
係吔,佢會善用每一分每一秒去揾錢,放工又會去同人夾band,返工前會去做運動。

公爵府

就咁睇又真係感覺唔到, 佢有當你係女友喎, 似係攝下時間, 又覺得未攞到你嘅"豬仔", 唔忿氣, 要攞到為止, 對你又可有可冇, 其實佢可能都仲有同個sp一齊喎, 你又唔俾佢, 問佢點頂呀, 你不如走頭啦, 呢d人就算結咗婚, 都唔會安份守己的。

琥珀宮

個個人唔同架喎,有D為性,有D真係想有個伴結婚重新開始

別墅

引用:Quote:原帖由+wing1388+於+15-08-28+發表其

原帖由 Hinhinphoebe 於 15-08-28 發表
我就係因為同佢共事過,所以我知道佢真係好忙,呢下先死。
佢去邊都會好簡潔咁同我講聲,(即係佢返工前,放 ...
兩樣野你要知。1,正經男人唔會係戲院摸你然後叫你開房。2,係佢心目中,佢亦無當你係正經女仔,否則佢唔會係公眾地方對你郁手郁腳。你唔洗理佢有無打算同你有將來,因為佢連尊重都唔俾你。

大宅

Hinhinphoebe 發表於 15-8-28 08:14
我哋拍咗兩個月拖啦,佢話係因為生活上太多不滿對方,所以生完幾個月就雙方協議離婚,所以已經離咗一段長時 ...
佢都申報左有SP,佢絕对唔係你杯茶,唔好浪費時間啦!

大宅

引用:Quote:原帖由 Lam-美咲 於 15-08-28 發表性

原帖由 Hinhinphoebe 於 15-08-28 發表
我有問過佢,佢話離咗婚都要再結返婚。
但只係好多細節上我感覺到佢係想搞嘢多
試過一次,我揀唔 ...
下…………
甘jm同佢究竟係咩關係先?
佢有冇親口講過鍾意你呀哩d野先?

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Hinhinphoebe 發表於 15-8-28 08:14
我哋拍咗兩個月拖啦,佢話係因為生活上太多不滿對方,所以生完幾個月就雙方協議離婚,所以已經離咗一段長時 ...

你係咪無左佢唔得? 結左婚, 生活上太多不滿前妻,所以生完幾個月就雙方協議離婚,又有SEX PARTNER, 唔好玩啦,如果你諗住結婚,佢根本唔啱你,自由戀愛, 對前妻有咁多不滿,攪到生完B就協議離緍 ,你覺得佢幾有責任感? 幾顧家? 好男人? 唔愛前妻就唔好生啦,害左個小朋友,唔夠1歲就無爸爸,好極有限, 仲話佢流露父愛, 嘔

男人只會話前妻不是,唔通佢同你講,我好衰, 我結左婚,有外遇,攪到同老婆關係唔好,經常拗交? 亦因為自己衰咸濕,所以同前妻關係唔好都上床,有埋BB先離婚咩? 你估咁易一擊即中咩,上床次數一定唔會少

大部份,剛生完B ge媽媽,唔會想同老公離婚,想個b無老豆,好大機會係你男友有問題,如你想結緍,你真係好冒險,再加上佢曾有sex partner, 如果同你結左婚,熱戀過後,感情變淡,佢暪住你,揾出面個sex partner 又或者叫雞,你接受嗎?

熱戀期已無時間見你,結埋婚,難保你要獨守空房, 世上不只一個男人, 如果你諗住婚後唔介意日日提心跳膽, 就繼續

CurrySo    發表於 15-8-28 23:28
oscar0305    發表於 15-8-28 14:37

大宅

Lolikwalilife 發表於 15-8-28 13:01
兩樣野你要知。1,正經男人唔會係戲院摸你然後叫你開房。2,係佢心目中,佢亦無當你係正經女仔,否則佢唔會 ...

咪係!你估十幾歲對性好奇所以手多多咩?幾十歲男人喺戲院非禮人,即係冇得上床,都抽下水,真係不知所謂!
你試吓過多幾個月仍然拒絕佢上床,我諗佢影都冇呀!

首頁
12345...7

尾頁

跳至