自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由+eelcyy+於+16-01-24+發表無啦

原帖由 Arielchan 於 16-01-24 發表
成日傻笑喺度縮膊扮Q
鄭則士肥貓個角色又係成日縮膊

珊瑚宮

回覆:蔡思x扮天真無知個樣真係好undingdable

我晤like佢

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:上次踩單車果套已經覺得佢好煩,宜家覺得佢

原帖由 咖啡媽 於 16-01-25 發表
上次踩單車果套已經覺得佢好煩,宜家覺得佢勁扮野又嘈又煩,仲要唔靚。tvb可以cut晒佢d劇嗎?

...
非常有同感!

呢個菜屍背真係好難頂、好討厭,希望以後佢唔使再响電視見到佢!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:蔡思x扮天真無知個樣真係好undingdable

唉。怕左佢,放棄左呢套戲了

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

男爵府

引用:上次踩單車果套已經覺得佢好煩,宜家覺得佢

原帖由 咖啡媽 於 16-01-25 發表
上次踩單車果套已經覺得佢好煩,宜家覺得佢勁扮野又嘈又煩,仲要唔靚。tvb可以cut晒佢d劇嗎?

...
呢位女主角完全無觀眾緣,好難入屋

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:又嘈又扮天真。。。。。如果呢個角色揾香香

原帖由 kc_01k 於 16-01-24 發表
又嘈又扮天真。。。。。

如果呢個角色揾香香做順眼好多,不喜勿插
淨係叫佢做貝baby,已經想

大宅

alicemic 發表於 16-1-24 22:34
好彩你都留意到,我仲以為自己睇錯,某個角度唐詩泳對眼反白得好緊要,仲要冇焦點, 明明都算大眼,唔應該 ...
之前有套布布.....布布......唐詩詠扮精神病人,對眼已經係咁!吊眼🙄

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 Arielchan 於 16-01-24 發表

原帖由 eelcyy 於 16-01-24 發表
其實現實中係咪真係有依d白痴婆性格
之前香香喺實習天使既角色,我都有問同樣問題,現實中有無人咁天真咁正面樂觀

唔明tbb每套劇都要有個咁既角色就算搵香香做都唔覺討好,只係會比蔡演得無咁黑人憎而已。

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

伯爵府

undingdable

首頁

尾頁

跳至