美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

niveus 發表於 16-8-3 02:25
回覆 vvgs 的帖子

我星期日去海運BA無介紹呢個Set 我本身好心動想買Le Lift eye serum

本來都無諗住買, 但見佢呢set係基本護膚套裝,樣樣都合用,所以先買。
另外,佢個個係eye cream,吾係eye serum黎架,有eye cream, face cream,face serum 連黑色個化妝袋
咁你個日有無買左d咩呀?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

vvgs 發表於 16-7-30 22:48
今日參加Chanel event, 可能係最早時段,所以吾多人,BA好好人,因為我沒有化妝去,她先幫我化好妝再去影即 ...

點先會被邀去event?

別墅

開心吸收勳章

vvgs 發表於 16-8-3 07:53
本來都無諗住買, 但見佢呢set係基本護膚套裝,樣樣都合用,所以先買。
另外,佢個個係eye cream,吾係eye ...

就算係跟eye cream個set都係好抵啊, 淨係face serum單買都要$900啦
其實Chanel skincare我淨係用過山茶花保濕line, BA話Le lift firming之餘仲保濕過山茶花, 所以想試下...

等我weekend去問下仲有無呢個set先~

我最後買咗新胭脂同2枝唇膏, 同買左枝香水送俾人, $16xx

別墅

niveus 發表於 16-8-3 13:44
就算係跟eye cream個set都係好抵啊, 淨係face serum單買都要$900啦
其實Chanel skincare我淨係 ...

係呀,我都覺得抵先買既。最緊要係樣樣都會用到吾會覺得搭埋其他自己吾想要先啦。你試下問下啦,希望你買到心頭好。

別墅

cindy618 發表於 16-8-3 08:25
點先會被邀去event?

樓上#12樓 有link,不是被邀請的,任何人都可以登記,除非已經額滿先不可登記。越早登記時間、地點越多選擇。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

vvgs 發表於 16-8-3 21:57
樓上#12樓 有link,不是被邀請的,任何人都可以登記,除非已經額滿先不可登記。越早登記時間、地點越多選 ...

thz

大宅

mk1979 發表於 16-7-31 16:11
個索繩袋ba話要買1500先送架!點解個個ba講野不同!

Yup yup
Spent $1500 in order to get the bag

大宅

今日參加Chanel event, 可能係最早時段,所以吾多人,BA好好人,因為我沒有化妝去,她先幫我化好妝再去影即 ...

我今日係又一城都買左1855個set,我買時係最後2套,同埋買左個v面器,原來個v面器都係限量架,多謝你報料先知有套裝買,因為ba唔會主動講有呢套

大宅

請問圖2長黑色盒係咩黎架?

別墅

Michellelam1110 發表於 16-8-6 18:37
我今日係又一城都買左1855個set,我買時係最後2套,同埋買左個v面器,原來個v面器都係限量架,多謝你報料 ...

吾洗客氣啦,好開心你都買到心頭好。我無買到個v面器呀,因為我已經有一個係LA MER買既類似牛骨型的,功用都一樣,但如果我無的話相信都會買左Chanel個個,因為好靚至於第二幅圖個盒只係個set野既紙盒來咋,純粹影相時墊底

別墅

vvgs 發表於 16-8-6 18:52
吾洗客氣啦,好開心你都買到心頭好。我無買到個v面器呀,因為我已經有一個係LA MER買既類似牛骨型的,功用 ...

LA MER個個係咁既,圓形個頭可按摩眼,比較全面,眼同臉都用得。個時BA教我用佢地既cream之後按摩臉部,但我呢期鐘意敷完mask後未洗臉前用

大宅

vvgs 發表於 16-8-6 19:05
LA MER個個係咁既,圓形個頭可按摩眼,比較全面,眼同臉都用得。個時BA教我用佢地既cream之後按摩臉部,但 ...

補相

別墅

Michellelam1110 發表於 16-8-6 23:50
補相

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

vvgs 發表於 16-8-7 00:07

尋晚我都去咗又一城開心敗了makeup 產品,BA沒有要我買skincare !!

別墅

DammiMa 發表於 16-8-7 12:03
尋晚我都去咗又一城開心敗了makeup 產品,BA沒有要我買skincare !!

首頁

尾頁

跳至