時政擂台

跳至

首頁
12345...7

尾頁

侯爵府

兩幫人集體毆鬥、打輸的一幫人屈別一幫人無差別打市民 - 時政擂台 - Baby Kingdom
https://www.baby-kingdom.com/for ... ad&tid=22648277

無差別攻擊普通市民
https://www.baby-kingdom.com/for ... ad&tid=22652054
尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

侯爵府

尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

侯爵府

女子中彈眼球爆裂事件,就算是被警察誤傷眼部,又如何? - 時政擂台 - Baby Kingdom

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22706927

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

伯爵府

虎到金來勳章

cyhin 發表於 19-8-17 00:08
家人下月開始放無薪假,多謝你班仆街曱甴,應該各行業開始步入嚴寒!今次慘過沙士
...

我fb有fd仲話,經濟點會差,失業率又唔高。另外仲有人講,去美食展好舒服,又無大陸人,又無車仔。佢地真唔知定假唔知呢?

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

cyhin 發表於 19-8-17 00:08
家人下月開始放無薪假,多謝你班仆街曱甴,應該各行業開始步入嚴寒!今次慘過沙士
...

話嚴寒階段仲要頗長

大宅

SingLi_FB 發表於 19-8-17 03:42
可以考慮上街

香港的年輕人好好反思一下吧,羅冠聰日後憑著耶魯學位到處去仼教、演講、寫作,生活已寫意無憂了。
其他受煽動去衝擊的年輕人呢?六月至今已有數百人被捕,有機會留案底,還有什麼前途可言?還有機會向上爬嗎?

收下手啦!d精人走晒啦!你哋仲死撐乜鬼啫!攬女炒之後,你哋自己及家人及朋友及後代全部都要一齊受害ga!何必呢?快d收埋其他人都收手啦!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

SingLi_FB 發表於 19-8-17 03:42
可以考慮上街
不用考慮, 一定唔上街, 因為冷眼旁觀, 旁觀者清, 當局者迷!

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

puikong 發表於 19-8-17 02:09
班曱甴有父母養 ,搞野有糧出,都無驚過,更加吾會諗啦

遲D佢父母都失業咪知道驚囉!

子爵府

SingLi_FB 發表於 19-8-17 03:48
有冇問過居民要唔要你地來社區? 重要次次都將民居地方攪到烏煙瘴氣, 到處破壞, 曱甴周圍走, 要警察幫手打曱甴, 你地嘅自私, 爭取五大訴求, 就係懲罰緊市民呀! 五大訴求, 呸!

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

ferrari2007 發表於 19-8-17 01:21
啲人往往都係唔見棺材唔留眼淚

珍珠宮

八婆仔@ 發表於 19-8-17 05:21
話嚴寒階段仲要頗長

預計到後患陸續有嚟,仲需要一段長時間去修復
班死乞衣有破壞無建設,目光短淺頭腦簡單行為小學雞,將自己嘅快樂建築喺巿民嘅痛苦身上,呢種黃禍比起嗰種蝗蝸衰格好多萬倍,真係希望快啲有人嚟收拾佢哋,等佢哋知道冇腦嘅行為係要付出代價

人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

侯爵府

禁止訪問

珍珠宮

親子王國15週年勳章

ferrari2007 發表於 19-8-17 08:04
預計到後患陸續有嚟,仲需要一段長時間去修復
班死乞衣有破壞無建設,目光短淺頭腦簡單行為小學雞, ...

無腦曱甴累人累物,

大宅

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

SingLi_FB 發表於 19-8-17 03:36
文宣 post

----------------------------- 已完 -----------------------------

阿'勝利'_FB, 你好低智!

返去連登啦!

伯爵府

虎到金來勳章

0526 發表於 19-8-17 06:46
佢就舒服啦, 難為了展銷商鋪老闆少左好多生意咋。

係,我睇完佢寫,第一個想法都係咁

大宅

家人做地盤,因為班曱甴搞到失業

首頁
12345...7

尾頁

跳至