自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

raya1208 發表於 19-11-24 09:45
會揀靚仔,穩重,專一,顧家,但主要係想溝通到。
所以我自認係picky,但最後一後男朋友已經有改善,因為不 ...

真心比意見你

靚仔真係唔好咁強求,當目標係三十幾至四十幾歲男性,如果靚仔又未結婚,似係玩家仲未想定落嚟多d

以你高度體重,唔算好肥,著衫打扮已經可以遮到,留意唔好件件t-shirts,咁好易比人錯覺好C9,就算你唔係

穩重,專一,顧家既男人仲有,但可能比難搵,如果咁上下年紀仲未結婚,可能後生掛住發展事業,無時間係感情方面,呢d男人可能比較悶唔識氹你開心,睇你自己介唔介意

加油呀!

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

所以我自認係picky,但最後一後男朋友已經有改善,因為不 ...

咁有呢d條件既又同你都係30尾既男人唔會揀三十尾既女人。sorry太直接。同埋人地都會諗你仲呢個年紀有fertility issues。我同你差不多年紀,也同你一樣想要個靚仔穩重專一顧家,好好彩30頭時遇到,不過係不正常姻緣(老公細我4年、外國人)。香港男仔比較介紹女方年紀,所以你要諗諗,放下條件限制

個人建議:你在搵男朋友既同時,雪卵先。因為唔係個個人一拍拖就閃婚、生B。我有朋友係單身,又picky,雖然好靚女,但我都係叫佢雪左卵先

侯爵府

回覆樓主:

去下旅行, 可能識到人

珍珠宮

回覆樓主:

唔好set太多條件,最重要佢錫你,樣樣以你為先,對你同你屋企人好就夠
靚仔呢樣野真係冇得強求,你都識話自己只係樣正常,如果我係靚仔我都搵番個靚女黎襯我啦係咪?

禁止訪問

禁止訪問

琥珀宮

raya1208 發表於 19-11-24 08:08
生活圈女仔多,冇男仔。
有積極參與過match making公司,覺得被騙了。
有做義工,做yoga但都係女仔為主。

Picky係有人approach 但自己嫌棄唔要,還是根本無乜人approach ?

若是後者,就唔關picky事

子爵府

raya1208 發表於 19-11-24 09:21
介口中。其實我高163cm, 重123磅度!

唔算肥

珍珠宮

樓主介唔介意離婚男人?
樓主呢個年齡,如果要合乎所有要求,可能得離過婚男人先符合到

已刪除用户

珍珠宮

你個年齡層應該搵35+男人,男人35+仲keep到靚仔係好少好少,有都大部份已經名草有主,一係就係玩家
而且從來都係你揀人,人揀你
唔好貪圖外表,人品最重要

希望另一半穩重、專一、顧家好正常,想組織家庭係需要呢類男人,我覺得算正常~
況且我十幾歲時已經想搵咁嘅男朋友

攝影班、品酒班、電腦課程呢類課程多男人,心態上當識多個朋友

你身型問題不大,有男人鍾意你呢類,當然努力減啲更加fit就更好
有部份人對其他人身型要求好高,163cm 100磅都話啱啱好咋~
有啲留言自己過濾一下,唔好太在意

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

都唔算好肥,性格改變一切

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

你揀人 人揀你 降低啲要求

子爵府

牛年勳章

回覆樓主:

靚仔無咩用呀,靚仔顧家有事業的一早已俾人mark咗。一係就靚仔公屋男打機唔上進無將來打算,咁就可能40歲都未結婚,其實都變咗阿叔啦仲叫靚仔咩
減咗呢個要求,會多啲選擇!!

男爵府

減2個size,包你人生唔同晒
但要用健康的方法減!

男爵府

SullytheMonster 發表於 19-11-24 11:12

你講嘢都幾冇禮貌,最後加返句講事實以為就無嘢

多謝你,我接受你的批評,我相信每一個批評都會令人進步。而去批評其他人,亦往往係因為自身經歷,明白的。

我的自身經歷,就係 廿尾時 對男方要求高,我的要求同樓主的差不多,我又無認清自己唔夠靚、眼又細。最慘係 身邊無人「無禮貌地」狠狠鬧醒我,令我再花上幾年再醒覺!好在,最後都找到可一生廝守的人。

由於我把自身經歷「肉緊」地放在別人身上,唉~ 又令讀者、樓主 不快,我真係要好好反醒一下~ 批評會令人進步!多謝!

子爵府

有無勇氣走出舒適區

男爵府

咁又肥少少
因為香港女仔太瘦
加上好多單身女仔都keep得好好,真係要加油

子爵府

回覆 raya1208 的帖子

跟團旅行

首頁
12345...12

尾頁

跳至