自由講場

跳至

首頁
12345...59

尾頁

禁止訪問

男爵府

原帖由 KITKITDaddy 於 09-5-27 10:21 發表
諗到成功申請綜援, 就由心笑出黎, 始終係身份象徵, 你地個個做到似隻狗, 將來我就可以日日o係屋企慢慢抖, 正!!

"死做爛做似隻雞,俾人鬧仲要開口笑,似隻雞,好好笑"
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

禁止訪問

男爵府

佢以為係選小姐, 唔係選HK 小姐都唔定!!

I think about you day and night
To think about the girl you love

Me and you
No matter how they tossed the dice

伯爵府

原帖由 anpanman08 於 09-5-27 10:41 發表

佢d英文仲大鑊過我 ... 起碼我寫俾我老闆嗰d都係 ”懶 ”professional 架....

mami

我要投訴 daddy,我係 HK 人,我強烈否認呢 D 叫港式英文 。。。。。

伯爵府

原帖由 山SANDRA渣 於 09-5-27 11:04 發表
佢以為係選小姐, 唔係選HK 小姐都唔定!!

山楂同學高見 !

禁止訪問

伯爵府

原帖由 anpanman08 於 09-5-27 11:14 發表

但係都唔排除有呢個可能性

mami

疑點歸於被告 ! 

珍珠宮

原帖由 2bzmummy 於 09-5-27 11:04 發表

mami

我要投訴 daddy,我係 HK 人,我強烈否認呢 D 叫港式英文 。。。。。

我都覺得... 其實咩香港人會睇得明佢呢篇野呢?

我睇左3行, 讀埋出聲先至明, 至於咩肥又寸, 矮又寸, 就真係唔明, 讀埋出聲都唔明!!

真係多得位翻譯, 唔係佢, 睇怕真係冇乜人明佢寫乜!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

原帖由 2bzmummy 於 09-5-27 10:09 發表

可能係教maths .....

其實係教phy~ 佢以前仲係我補習老師呢~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

禁止訪問

子爵府

條ms hk參賽者寫果封咩嚟架, 我想c囉.....

男爵府

原帖由 anpanman08 於 09-5-27 11:36 發表

宣佈 ... 無罪釋放

我要上訴

Me and you

伯爵府

原帖由 小寶貝兒 於 09-5-27 11:33 發表

其實係教phy~ 佢以前仲係我補習老師呢~

無相干,教 phy 計數都叻既

伯爵府

原帖由 chinghomama 於 09-5-27 11:41 發表
條ms hk參賽者寫果封咩嚟架, 我想c囉.....

大家姐,我四圍遊得多,學識淵博,所以睇得明 !

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

原帖由 KITKITDaddy 於 09-5-27 11:49 發表

原來係師生戀

daddy

公開既祕密,已經唔係秘密

禁止訪問

男爵府

原帖由 anpanman08 於 09-5-27 11:54 發表

上訴要洗好多錢架 .... 唔值得

....咁.....庭外和解la....

Me and you

首頁
12345...59

尾頁

跳至