婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

JM0910 發表於 21-1-5 15:15
但我係WTM,我奶奶一樣比顏色我地睇。經常黑面,一唔如意就鬧人,連自己個仔同老公都照鬧。
我錢多過佢個仔 ...

我都係,我有工返,有比家用,有供樓,之前仲有姐姐,佢仲想點? 成日同人比,我夠可以同其他99比啦,好過佢嘅大有人在!

大宅

####.Lee 發表於 21-3-2 06:55
你錯啦,我係wtm, 我仲要供樓同比家用,一樣比個99單單打打。我99 係一個好懶既人,成日羨慕佢大陸啲親戚 ...
我奶奶又係成日好羨慕大陸D親戚,不過佢講過多2-3 年就會同老爺返去住 (但唔知係咪真)
同我我奶奶一樣又係自我中心好強,永遠都覺得自己做既就最岩,要人跟佢果套做。
我諗好多都係生左小朋友後就磨擦更多。

大宅

吃力左都要搬啦!!!

複式洋房

toeybb 發表於 21-1-4 12:08
梗係搬出去好啦! 日日對住, 人都癲呀! 而且又增加同C6嘅磨擦, 明明好感情都因為佢阿媽而嗌交而喊而鬧離婚, ...

正是我當下情況,唉!

健康快樂&幸運,期待美好的一切http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/bb13.gif

伯爵府

kwhkwh 發表於 21-1-5 19:35
我果個, 有一年訪港,5知食左咩野口臭藥。

佢帶左幾10盒(!!)巧克力(應該係客戶送, 佢地吃5哂米拎來做人 ...

我99都係長居外地但一年會返嚟香港幾次,把口又係賤到爆,我煲皮蛋瘦肉粥,佢話我會中鉛毒死,食粥粉麵飯會老人痴呆,食腸仔會生癌。 佢自己係唔駛食嘢㗎

伯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

conniemar 發表於 21-3-17 23:03
我99都係長居外地但一年會返嚟香港幾次,把口又係賤到爆,我煲皮蛋瘦肉粥,佢話我會中鉛毒死,食粥粉麵飯 ...

佢平日食乜?
練仙?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

conniemar 發表於 21-3-17 23:03
我99都係長居外地但一年會返嚟香港幾次,把口又係賤到爆,我煲皮蛋瘦肉粥,佢話我會中鉛毒死,食粥粉麵飯 ...
jm 抱抱。 我都5明, 幾年先見1次都要攪到不歡而散為乜。

請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

子爵府

PhoebeKw 發表於 20-12-31 14:10
搬咗出去只會後悔點解搬得咁遲

十分認同 依家開心好多好多,話之佢哋家變

伯爵府

長毛免 發表於 21-3-18 14:44
佢平日食乜?
練仙?

為保持佢110磅嘅身材,佢每日只吃少量麥皮同埋沙律菜水果,一星期食一次肉,50年如是。佢嚟香港見到我哋「大魚大肉」就會講啲好難聽嘅說話

民房

回覆 wanwan123456 的帖子

點辛苦都要搬, 堅持

首頁

尾頁

跳至