使用意見

跳至

首頁

尾頁

超級版主

超級版主

mama122909 發表於 22-4-10 09:03
我都有變灰問題,跟住什麼也按不到。我今早係BK訂閱廣告。

另外個廣告x太細,按x變咗入咗廣告,係要重複好 ...

係邊個廣告變灰?

超級版主

超級版主

lily-of-valley 發表於 22-4-10 09:40
而家叫做x取消到,但有個新問題, 成日唔郁,跟住死咗。

係邊個廣告成日唔郁?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

bktcc 發表於 22-4-10 10:22
係邊個廣告成日唔郁?

呢次唔係廣告, 係pm, 提示, 入不到, 唔郁, 跟住死咗, 要重新登入, 有時覆人又係咁。 唔該

超級版主

超級版主

lily-of-valley 發表於 22-4-10 10:53
呢次唔係廣告, 係pm, 提示, 入不到, 唔郁, 跟住死咗, 要重新登入, 有時覆人又係咁。 唔該
...

會唔知係手機唔夠RAM或同時開多個APP,導致死APP?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

bktcc 發表於 22-4-10 20:37
會唔知係手機唔夠RAM或同時開多個APP,導致死APP?
我電腦好水皮apps 唔太多,ram? 唔知, 但我電話, ipad, 2個, pccw 送個D, 都係同一問題。 唔該

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

lily-of-valley 發表於 22-4-10 21:07
我電腦好水皮apps 唔太多,ram? 唔知, 但我電話, ipad, 2個, pccw 送個D, 都係同一問題。 唔該
...

你好,請問是不是網頁版 ? 謝謝 !

象牙宮

特派員 發表於 22-4-11 10:42
你好,請問是不是網頁版 ? 謝謝 !
係呀, 網頁版。 我無用apps BK, D廣告多到眼花。
唔該。

特派員  好的  發表於 22-4-11 11:51

首頁

尾頁

跳至