自由講場

跳至

首頁
12345...21

尾頁

珍珠宮

stagea 發表於 22-7-11 22:35
煨Sir好正,幫阿媽散貨
估唔到煨Sir咁乖幫媽媽散貨。
我都係主要睇煨Sir同埋佐治

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

karenlyk 發表於 22-7-11 22:44
好好笑

個頭仲要有凌亂感

子爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

Edan

珍珠宮

stagea 發表於 22-7-11 22:57
煨Sir第一集已經正爆,快啲爆肌先得
睇上兩日嘅爆谷一周,佢地班主要演員上哂去宣傳,煨Sir拗手瓜要特登除外套show手瓜,佢好搞笑。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

은우수호 發表於 22-7-11 23:03
睇上兩日嘅爆谷一周,佢地班主要演員上哂去宣傳,煨Sir拗手瓜要特登除外套show手瓜,佢好搞笑。
...

我都有睇,女主角靚過劇入面既佢,啱啱個集成日黑口黑面對住李馬榮。
九點半個套介紹有無睇?介紹套劇

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

stagea 發表於 22-7-11 22:59
個頭仲要有凌亂感

佐治都gel得好勁

男爵府

Jeffrey 真係好靚仔

侯爵府

畀面勳章

은우수호 發表於 22-7-11 22:58
估唔到煨Sir咁乖幫媽媽散貨。
我都係主要睇煨Sir同埋佐治

講真佢兩個演得似學生
尤其佐治,演得幾好喎

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

stagea 發表於 22-7-11 22:33

預告A班隊長,個排朱古力好勁

等睇Stanley

琥珀宮

karenlyk 發表於 22-7-11 23:08
佐治都gel得好勁

大秋呀~大秋。。。
狂loop第二名

翡翠宮

anpanmenbaby 發表於 22-7-11 23:08
講真佢兩個演得似學生
尤其佐治,演得幾好喎

佐治如果練下咬字更好

琥珀宮

karenlyk 發表於 22-7-11 23:08
等睇Stanley

梗係,至大排係佢

伯爵府

好睇唔錯

琥珀宮

anpanmenbaby 發表於 22-7-11 23:08
講真佢兩個演得似學生
尤其佐治,演得幾好喎

學生就要等埋Marco出場呀~

珍珠宮

Jeffrey 個角色好有喜感,仲有佢好靚仔

男爵府

Rabbitbo 發表於 22-7-11 23:08
Jeffrey 真係好靚仔
我冇睇膠戰,唔識佢. 但今日真係眼前一亮, 岩岩search 佢名,原來今日東方都出左條片,話jeffery 不紅天理不容😂

禁止訪問

子爵府

回覆樓主:

Jeffery 做得好好呀
又好靚仔

如果唔係有咁多小鮮肉,故事唔太吸引
啲節奏怪,背景靜

個接力比寶,我投入唔到有咩嘢咁重要
要贏人,緊係個人比賽成績
要練水,又應該為個人比賽
(即係唔會為咗班際比賽咁努力)

老師、edan嘅語速好似較咗快速

男爵府

stagea 發表於 22-7-11 23:09
大秋呀~大秋。。。
狂loop第二名
佢都好靚仔

琥珀宮

NoName 發表於 22-7-11 23:10
Jeffrey 個角色好有喜感,仲有佢好靚仔

11點半又有佢出現啦

首頁
12345...21

尾頁

跳至