自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆 Charlotte_mom 的帖子

Me too, 好唔鐘意聽錄音,因為一定要開嚟聽先知講咩同覆人,公司好靜,唔想俾人聽到,所以盡量自己都用文字覆人。
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

男爵府

2024年龍年勳章

我都成日同老公互send不過係一兩分鐘既片

大宅

exocy 發表於 22-12-10 17:00
我都好憎。
C6試過比send條行山片我睇,條片講野勁慢,快速×2先變正常速度 唔好浪費我時間好嗎 ...

伯爵府

咁似我仔,不過佢係响ig share俾我,我咪又share返俾佢囉,得閑就睇下,我估有一日佢唔share俾我應該係有女朋友所以share咗俾人哋了

侯爵府

2024年龍年勳章

野原美冴 發表於 22-12-10 15:07
block咗老公囉

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我老公唔會send片俾我睇,佢直情捉住我同佢一齊睇,多數係煮食片,然後話好似好容易,不如試下。。。不過我又OK,通常都係我都鍾意睇嘅。

不過我有朋友就成日Whatsapp send YT片,仲要係長片,十幾廿分鐘,試過成45分鐘,我多數唔會即刻睇,有D片內容真係得啖笑
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

iris23407 發表於 22-12-10 14:42
果個係我老公。
成日send d 片叫我睇。跟住問你睇左未。
大佬我唔得閒,無興趣睇。

我c6日日都share HKxx嘅嘢俾我,但我絕少開嚟睇。咪由得佢分享囉,問我有無睇過,求其答“未得閒,遲D先”
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

首頁

尾頁

跳至