親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

wiiabcd 發表於 24-1-12 11:26
我在booking.com 訂 Eve Hongdae

https://www.booking.com/hotel/kr/eve-hongdae-seoul-mapogu.en-gb.ht ...

Thank you (emoji)

男爵府

Charlotte_mom 發表於 23-6-15 15:21
今日book到了
唯一缺點係無lift ,c6話佢同阿仔擡,我唔理了
3房6床,3廁有天台,5分鐘到弘大站,7 ...

可推介嗎

大宅

MayChung 發表於 23-5-8 22:49
請問JM 首爾住邊區酒店方便,因想下個月去,見好多都full 左同好貴。(emoji)
...

我鍾意住弘大,12月去完住 9 brick 好方便
非常建議開一張 wowpass, 可以入港幣轉韓幣,匯率只係差明洞大使館少少,我上次係除左高速地下街要收現金外,其餘全部都用 wowpass,的士都收

wowpass 入面有 T money 要另外增值,但我本身已經有一張獨立 T Money 所以冇增值 wowpass T money

水晶宮

wong_edith 發表於 24-2-29 17:02
我鍾意住弘大,12月去完住 9 brick 好方便
非常建議開一張 wowpass, 可以入港幣轉韓幣,匯率只係差明洞大 ...

我想請問wowpass T money 增值咗之後,係咪直接攞wowpass 坐地鐵都可以?

大宅

Nbs 發表於 24-2-29 23:47
我想請問wowpass T money 增值咗之後,係咪直接攞wowpass 坐地鐵都可以?

係, wowpass 張卡入面已經有埋 T money, 增左值就可以用

水晶宮

wong_edith 發表於 24-2-29 23:48
係, wowpass 張卡入面已經有埋 T money, 增左值就可以用

Thanks

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊