跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

Re: 我肥女1996年出世, 有無媽咪個女係肥(瘦)鼠呀?

Dear 哈哈媽咪,

哈囉, 哈囉, 你個女讀幾年班呀? 我個女都好似男仔頭咁

伯爵府

Re: 我肥女1996年出世, 有無媽咪個女係肥(瘦)鼠呀?

東京mewmew
我個女讀2年級、又係成日同細佬追,一日追到黑。由屋頭走到屋尾。一係就打交!叫極都唔聽,話佢佢又話你錫晒細佬!到左鬧細佬佢又話低佢死!你話激唔激死我!係啦,你個女會唔會唔著裙架?我個女話除左條校裙死都唔著!

大宅

我的小公主鼠年10月出生, 是一隻廋鼠, 不過都幾健康. :-P

大宅

Popoivman & 哈哈媽咪 & 穎妍媽咪 :

Welcome, 希望呢邊旺返d啦!

子爵府

Hello 各位,

好開心搵到d大仔topic.
我個仔係肥(金豬).因為96年1月ga,幾個月前有102lbs.依家減到97-8lbs啦.

popoivman 寫道:
hihi我個大女1995年1月13日出世,而家四年級,我想加入

popoivman,
我仔仔o岩o岩大你個女一年啊.佢96年1月13日! :mrgreen:

大宅

garon,

97-8lbs, 好勁呀, 我個女得53lb ?-( , 我懷疑佢生蟲 :mrgreen: , 不過佢由細到大都唔喜歡食野 男他呢個時間(行為及心智上)同女仔有乜唔同呢?

子爵府

蘇菲姨姨,

我由細到大都唔擔心佢食野,永遠係佢追食.甚至早餐從3歲到現在都係麵包,鮮奶.絕對唔洗花心思.

我唔知女仔呢個時間行為及心智,但我個仔開始有講男女感情既事,佢會話比我知....某某鐘意邊個之類.當我問番佢有無鐘意邊個女仔佢會話我痴線 :mrgreen:

亦開始好多同學互相打電話.....唔鐘意有公仔既衫.例如, Micky, 超人之類.

唔多玩玩具,鐘意 Gameboy, PS2 and Online Games.同電視節目D Card Game之類.

不過有樣野肯定男女唔同之處,女仔呢個時候講野已經好老積,我有個朋友比老公鬧,佢個女叫佢 :忍下啦,唔好駁咀,等老豆發完癲就無事 ga la (當時個女8歲)

男爵府

哈哈媽咪, 穎妍媽咪 & gardon,

歡迎你地 :-P , 大家小朋友都差不多大, 可以多 d 交流交流 !

哈哈媽咪,

我個女都好少著裙, 因為都係覺得著褲方便 d ! 不過佢係學校都係鍾意同男同學玩多, 全部 friends, 或者打電話黎問功課既佔左九成都係男同學, 反而同女同學冇咁 arm 傾 .
『我們既有這許多的見證人,如同雲彩圍著我們,就當放下各樣的重擔,脫去容易纏累我們的罪,存心忍耐,奔那擺在我們前頭的路程,仰望為我們信心創始成終的耶穌。』
(希伯來書 12 章 1-3 節)

大宅

sorry, I type chinese very slow. My daughter likes peanut butter bread, milk with cornflakes & hard boiled egg. I do not spend too much time to give food to her too. :mrgreen:

My daughter tell us that her boy friend is in Canada and miss him. However the time difference is 12 hours and she plans to learn chinese & english typing. She seldom calls her friend but asking homework, we did not allow her play the gameboy, so she can only play online games with her younger sister, we will lend some cartoon dvd for them.

My daughter play table-tennis, paper clay and piano. She wants to play ballet but I can't afford her this activity :cry: Now she plays western dance in the school for 4 months. She enjoys it very much. How about your son? How many children do you have? My daughter likes your dog. It's so cute.

Thank you for reading this message.Nice to meet you here.

蘇菲姨姨

男爵府

東京mewmew 寫道:
[quote]
hihi我個大女1995年1月13日出世,而家四年級,我想加入

歡迎, 歡迎[/quote]
thx~Nice to me all sister~

男爵府

蘇菲姨姨 寫道:

hihi~蘇菲姨姨 ~你地咩時間係都傾計架?thx

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

e,我大少又係得54磅咋
又係由細到大鍾意瞓覺多過食嘢

蘇菲姨姨 寫道:
我個女得53lb ?-( , 我懷疑佢生蟲 :mrgreen: , 不過佢由細到大都唔喜歡食野 男他呢個時間(行為及心智上)同女仔有乜唔同呢?

大宅

[quote]
蘇菲姨姨 寫道:

hihi~蘇菲姨姨 ~你地咩時間係都傾計架?thx [/quote]

有時呢度look look, 有時四處去 :lol:

伯爵府

Zoey
我個女話男女朋友都有!不過接電話全部都係男的仔搵佢。有一次仲要有個男同學上來我家玩,同女仔玩我聽佢講全部都係糖果朋友!我個女真係除左校裙其他裙都唔會著!最初見到D裙仔好靚問佢鍾唔鍾意佢都話鍾意,點知去街叫佢著裙仔佢就唔著!激死我!!所以 以後我都唔會買裙比佢!

民房

Hello,

各位媽咪好,我係新會員都想加入。
我囝囝都係96年1月,P.3,不過係瘦鼠55lbs。
大家得閒傾
:-D :-D :lol: :-? :-( :-o

民房

Hello,

大家得閒傾
:-D :-D :lol: :-? :-( :-o

大宅

[quote]
Baby0007 寫道:
Hello,

大家得閒傾

大宅

Hi 各位媽咪,

我個"妹妹"都係96年5月出世。
佢係一隻肥豬仔,又多口既老鼠女,佢有65至70磅左右。
有時覺得佢根本係個男仔!
( 成日都好粗老)

男爵府

hihi all~我烹飪錦囊開左個topic~入黎比D意見

九種食物,多吃會造成身體的疾患, 請大家小心!~內有食譜及湯水及烹飪小貼士^^
歡迎一齊傾下烹飪心得

入黎傾下睇下比D意見thx

男爵府

Hi all moms,

May I join in?

我個鼠女1996年9月出世ka, 佢係大size,又高大(145cm),又肥(88lbs),又好動,無時停,有時成個boy咁. 細時以為佢有過度活躍症呀! 不如大家找個活動見下面呀?

首頁
12345...6

尾頁

跳至