自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

你個99唔係人黎o架...咁既說話都講得出嘅!!!!

原帖由 zola 於 10-3-1 15:05 發表

娘家無位俾我暫住呀...我唔想D細佬妹訓地下

日日都只係想喊,同個仔講佢又唔明....

姑娘有講過我有產後仰鬱傾向,要我返去見佢,
我問99可唔可以幫我睇住BB先,我唔想要BB同我一齊去醫院
我99話:咁醜既野你都講得出? ...

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

原帖由 nganc9 於 10-3-3 15:48 發表
你99d衰嘢可以唔講, 但係你有病就一定要講要去醫. 所謂病向淺中醫, 趁仲小事唔醫, 遲咗就大大獲, 仲有係手同腰, 宜家先20幾歲, 你唔理, 第時手尾長啦. 快D去睇醫生啦. ...

我都仲問緊人有無心理醫生介紹,同埋如果去睇物理治療,一定要有人幫我睇BB GA...但真係無人幫到我...

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

C家心理醫生好貴架,
你返健康院同姑娘講啦,

公爵府

hashtag影視迷勳章

你問吓呢度, 應該可以幫到你, 可以預約暫托半日或一日.

http://202.67.139.220/php/webcms/public/mainpage/ch_school.php3?refid=131

原帖由 zola 於 10-3-3 16:03 發表

我都仲問緊人有無心理醫生介紹,同埋如果去睇物理治療,一定要有人幫我睇BB GA...但真係無人幫到我...

別墅

1. 我覺得一定需要睇醫生, 不要給任何人阻止, 帶bb去是一個最好的方法, 既不用擔心冇人照顧, 又可以隨時去.

2. 此病是內分泌失調引起, 無論何人, 像流感, 如何聰明都可能發生, 不是有病就比人差, 何必介懷, 盡早康復才是最聰明的選擇. 如bb都成幾個月大, 即已發生較久, 需盡快看醫生, 不要再拖拉, 否則時間長左, 更煩, 長遠對自己, 小朋友, 老公, 甚至奶奶都不好, 何必.

3. 痛症有些都是同心理有關的, 可能解釋左心理的問題, 痛症都會消除.

4. 如仍短期內未看醫生, 又不好意思告訴親朋, 多些上網, 會有許多過來人支持及分享.

加油 !

首頁

尾頁

跳至