單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 moon_in_sky 的帖子

贂吓可吾可以係呢個(去石澳既巴士站)上車就最 very good

moon_in_sky  唔好意思呀~~即係邊到?  發表於 11-4-21 00:39

別墅

先預我和囝囝, 吾該

大宅

維豬豬 發表於 11-4-21 00:24

你哋定咗有幾人去未呀?

20人先成團~~最多可以28人
薪金就好似月經一樣,每個月都嚟一次....但...一個星期....就沒有了......

伯爵府

moon_in_sky 發表於 11-4-21 00:01
這份以下係$2600
洋蒽豬扒4磅

亞伯又亂講嘢喇......

請大家再提供(自備)食物意見, 我完全中立, 只負責分析數據........

洋蒽豬扒4磅
沙爹雞扒3磅
美味雞中翼6磅
金沙骨2磅
美味香腸8包 (當二磅)
牛丸1磅
墨魚丸0.5磅
貢丸0.5磅
芝士丸0.5磅
魚丸1.5磅
芝士腸48條 (當二磅)
咖哩鮮魷1磅
龍蝦丸0.5磅
------------------------------肉類約...24.5磅

汽水60罐

粟米14
蕃薯8

(私人意見, 肉類應該都夠, 但可以帶一些麵包/蕃薯之類)

moon_in_sky  好長細嘅分析~唔該~  發表於 11-4-21 00:48

緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆 小雄維尼 的帖子

比d時間等呀伯問埋班將軍澳之友又幾多人去先啦, 多佢地會好玩好多架
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

大宅

回覆 小雄維尼 的帖子

OKOK~無問題~
薪金就好似月經一樣,每個月都嚟一次....但...一個星期....就沒有了......

大宅

1. 菲菲媽.............1A1C1B
2. 酸棗仁..............1A1C
3. 帶子雄郎............1A1B
4. 盧森堡...............1A1C

酸棗仁  喂....照你條數計, 會蝕本喎.....$2600食物 +$1500車錢(我估) = $4,100  發表於 11-4-21 00:52

伯爵府

小雄維尼 發表於 11-4-21 00:41
回覆 小雄維尼 的帖子

比d時間等呀伯問埋班將軍澳之友又幾多人去先啦, 多佢地會好玩好多架 ...

嘻嘻,

佢地今晚只係討論到23號晚嘅節目....

慢慢等啦......有排, 有排, 再有排.....

(超級狂笑中)
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!

大宅

回覆 酸棗仁 的帖子

車錢大約係$1000+$2600食物....

伯爵府

moon_in_sky 發表於 11-4-21 00:55
回覆 酸棗仁 的帖子

車錢大約係$1000+$2600食物....

.....20人先成團~~最多可以28人....

咁樣計落, 條數就差唔多.......
(大人$150, 小朋友$80)

我地呢班爸媽, 都係明白事理嘅.
如果到時差十幾廿蚊, 一定唔會令你蝕本, 請放心!

反而各人要多謝你肯負責籌辨!
(而且, 所有人都會幫手提供意見)

單親版又有一個搞事份子喇........

複式洋房

我仔仔8歲, 可唔可以預埋我同仔仔?

moon_in_sky  幫你報咗名喇~  發表於 11-4-21 18:39

大宅

Hinata 發表於 11-4-21 15:22
我仔仔8歲, 可唔可以預埋我同仔仔?

1. 菲菲媽.............1A1C1B
2. 酸棗仁..............1A1C
3. 帶子雄郎............1A1B
4. 盧森堡...............1A1C
5. HINATA...............1A1C

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

最怕同陽光玩遊戲
順順利利 大吉大利       

大宅

由於要BOOK場同BOOK車嘅關係.....活動到宜家都唔係好多人報名~到星期三/四都唔夠人數嘅話~活動將會取消~敬請見諒~

水晶宮

我本身好想去玩架, 不過原來我仔7號已經有活動要玩成日, 成個5月無咩時間溫習, 6月頭就考試.....所以都係下次有機會先同你地玩過啦! sorry 呀

moon_in_sky  唔緊要呀~大把機會~  發表於 11-4-23 23:30

水晶宮

回覆 小雄維尼 的帖子

你如果搞暑假活動既話, 我盡量參加啦(因為就黎就要報定d暑期活動, 未知會5會撞期 )

首頁

尾頁

跳至