跳至

首頁

尾頁

大宅

如果只得三,四個媽媽回覆, 就這幾個家庭先約, 不用太多, 幾個家庭開始先, 會多D溝通架, 只是個人意見而已......hehe......

複式洋房

回覆 LittleButter 的帖子

都好的. 那我把資料整理下再SEND給大家.

別墅

Hey every mum,

if arrange a play time on Yuen Long, will you attend??
So enjoy stay with girl daily

別墅

Hey every mum,

if arrange a play time on Yuen Long, will you attend??

So enjoy stay with girl daily

大宅

夏天玩到顛 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sorry,好耐無上黎…

大宅

就chingching1220提議,

1) 不如港九新界各由一至兩位媽咪負責聯絡啦…
e.g. 我garfield_small住藍田,我可以負責九龍區既聚會,住九龍既媽咪請PM
???? 住港島區,就PM ???? (有意負責請自己填名)
XXX 住新界,就PM XXX (有意負責請自己填名)

PM內容包括:
聯絡方法 - email/facebook account/tel no (opptional)
Name: Both mami & baby
Availability: i.e. weekday/ saturday & sunday/ holiday only
一個綜合名單會經email發送至各位

2) 而三區可自行組織聚會(每月一次),或者三區聯辦活動(每季一次),所有媽媽都可提出建議,區內少數服從多數,三區負責人有決定後就在此 & email公佈!

大宅

回覆 chingching1220 的帖子

就chingching1220提議,

1) 不如港九新界各由一至兩位媽咪負責聯絡啦…
e.g. 我garfield_small住藍田,我可以負責九龍區既聚會,住九龍既媽咪請PM
???? 住港島區,就PM ???? (有意負責請自己填名)
XXX 住新界,就PM XXX (有意負責請自己填名)

PM內容包括:
聯絡方法 - email/facebook account/tel no (opptional)
Name: Both mami & baby
Availability: i.e. weekday/ saturday & sunday/ holiday only
一個綜合名單會經email發送至各位

2) 而三區可自行組織聚會(每月一次),或者三區聯辦活動(每季一次),所有媽媽

都可提出建議,區內少數服從多數,三區負責人有決定後就在此 & email公佈!

大宅

好有系統既安排啊!! 贊成~~~

大宅

九龍區既媽媽如果想一齊Join活動就pM o的資料俾我啦^^

大宅

i've sent PM message to those mamis who live in KLN (according to the previous messages), waiting for the reply ^^

大宅

各位九龍區媽媽,四月份搞咩好?
可選擇日子: 21/22/28/29
(其他區媽媽歡迎參與^^)

開左個facebook社團, search "2010 Dec 媽媽會 (Kowloon)"再要求加入即可

洋房

報到先~12月30男B,新界,唔介紹周圍去,5月有無活動呀?好想同BB識返多D朋友仔呀~
我試過SEARCH FACEBOOK 你地既群組,但找不到~如何ADD?

大宅

回覆 iammolulu 的帖子

http://www.facebook.com/#!/groups/345379522185274/

洋房

咦!條link 看到個group!可否add 我?[email protected],請見諒我為電腦白痴!

洋房

我BB係10年12月29日出世嫁,請將我加入
[email protected]

複式洋房

Hello! 我B女係12月18日, 住沙田, 如果有活動可以預埋我嗎...

複式洋房

hi, 我bb都係10年12月29日出世的,我都想加入。因為比較少上bk,反而上fb多好多,係咪按左上面條link入面"join group"就ok? 我已經按咗喇
個group寫明"kowloon", 咁係咪住新界又有另一條link?

民房

大家好~我都想加入啊我住上水架~BB係2010年12月18日出世~我點樣可以j0in你地嘅活動~THx

男爵府

回覆:大家有無搞下啲活動,等大家同齡既bb一齊玩呀?

我仔仔都係10年12月31日出世!
可以將我加入嗎?
[email protected]

洋房

回覆:大家有無搞下啲活動,等大家同齡既bb一齊玩呀?

好呀我都想可以同同年紀的小朋友一齊玩

首頁

尾頁

跳至