自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

牛年勳章

回覆:小巴坐出面位嘅死硬派

係lor, 有時d人明明總站落都唔坐入去我當時都係一抽二lun

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我大住肚,就快生得果陣,都遇過呢類人

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

agnesbeebee 發表於 13-6-16 16:00
再開post都要講,你係有自由坐出面,但有時可否予人方便,見人地一揪二能,死都唔郁,都算,仲要眼厲厲一臉 ...

我都試過.... 3個都係入面位....

我帶住一仔一女, 坐3個位,

咁我的小朋友, 一人一個書包, 係咁迫埋去, 佢地d面咪正接受晒.....

仲要係眼超超個種.....

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆:小巴坐出面位嘅死硬派

子爵府

引用:Quote:原帖由+agnesbeebee+於+13-06-16+發

原帖由 bebeyi 於 13-06-16 發表
我試過,小巴得返1個位,好,我坐入去!條友仲要唔太想打側身俾我入,真係火都唻,呢個時候,我唔再收力收 ...
故事仲有下文。。。
我落車早過佢,(你知啦,搭 van 仔係嗌有落㗎嘛,我又孭定袋,冇理由唔知我落車。)佢又唔想讓,佢又一次食我 Patpat......

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:再開post都要講,你係有自由坐出面,但有時

原帖由 agnesbeebee 於 13-06-16 發表
再開post都要講,你係有自由坐出面,但有時可否予人方便,見人地一揪二能,死都唔郁,都算,仲要眼厲厲一臉 ...
日日刀遇到,坐入面巧似有蟻咬貢〜

simple is the best~

伯爵府

引用:我都係會攞個袋飛去佢塊面既人! +

原帖由 hotingmum 於 13-06-16 發表
我都係會攞個袋飛去佢塊面既人!
唔明啲人死都唔肯企起身
係咪驚一企就比人霸左個位

首頁

尾頁

跳至