夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

引用:Quote:b4nafter+發表於+13-12-13+15:27+點

原帖由 sunnytommy 於 13-12-13 發表
男人點會想傾下計就算丫
食完仲有無keep住食?
喺邊識返黎?你對個女仔有無感覺?

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

回覆:sunnytommy 的帖子

其實我又想男人食人妻係咩心態喔

lsw240322  Me 2  發表於 13-12-15 01:18

子爵府

回覆:各位人妻, 有冇試過思想上出軌?

發夢同吳彦祖去街算唔算呀?

男爵府

回覆:各位人妻, 有冇試過思想上出軌

你一直都無講你點識佢?

Wow, what a good day in BK. Really gosh.....

男爵府

引用:其實我又想男人食人妻係咩心態喔

原帖由 babytwinstar 於 13-12-13 發表
其實我又想男人食人妻係咩心態喔
妻不如妾,妾不如偷。

食人妻就如偷,刺激無比。

咪呢啲心態囉!

Wow, what a good day in BK. Really gosh.....

大宅

講真我同c6一齊左12年結左婚9年,亞囡都4歲大,我而家30歲。。。不過都間中有男人走埋嚟問我拎電話no。。。同facebook。。。其實梗都開心㗎。。。即係証明自己雖然30但仍有market。。。but只會暗自歡喜

lsw240322  你好索嫁,勁  發表於 13-12-15 01:18

複式洋房

回覆 suzuki1006 的帖子

你都幾忍到,好叻!

別墅

delete

別墅

回覆:PSiloveu 的帖子

咁你都算理智!

伯爵府

你開得topic 問人意見,算喇!

珍珠宮

我唔會,明知冇結果嘅嘢就無謂搞倒自己

複式洋房

唔好因為一時悶而做錯事,一定會後悔,記得臨涯勒馬,掉轉佢都可以因為悶而咁你想唔想

LHLMother  知道了, 多謝提醒  發表於 13-12-15 09:08
LHLMother  知道了, 多謝提醒  發表於 13-12-15 09:08

男爵府

熱血金章 畀面勳章

引用:同C6一起已有一段長時間,+感情轉淡,+生活平

原帖由 LHLMother 於 13-12-11 發表
同C6一起已有一段長時間, 感情轉淡, 生活平淡.........好悶!!

最近 -- 他的出現, 令我平淡的生活加添不少 ...
Same here....不過對方係一個細我三年既男人,可能我個樣細個,佢亦唔知我結左婚有個仔。我知道大家唔會有結果,但每日同佢眉來眼去又覺得好開心,好似係一個我同佢之間既小秘密咁。星期六日見唔到佢會掛住佢....

大宅

引用:Quote:原帖由+LHLMother+於+13-12-11+發表

原帖由 charlotterabbit 於 13-12-15 發表
Same here....不過對方係一個細我三年既男人,可能我個樣細個,佢亦唔知我結左婚有個仔。我知道大家唔會有 ...
玩火!仲要人地唔知你結左婚有小朋友,你根本就立心不良啦!你C6對你唔好?因為悶?點解要咁樣傷害其他人?唔單只你家庭、仲有你有好感果位男士都一樣受傷害。為咩呢?都係果句,他朝君體也相同,你C6出去玩,千祈唔好問點解!

別墅

引用:Quote:原帖由+LHLMother+於+13-12-11+發表

原帖由 charlotterabbit 於 13-12-15 發表
Same here....不過對方係一個細我三年既男人,可能我個樣細個,佢亦唔知我結左婚有個仔。我知道大家唔會有 ...
如果俾別人老婆知道,一世俾人駡賤小三都與人無尤,唔好以為咁浪漫自己係十八廿二!

大宅

[b]回覆 [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=147884324&ptid=9814220][color=Olive]charlotterabbit[/color] 的帖子[/url][/b]

charlotterabbit, 我明白你,我現在也處於這個狀態,每天番工眉來眼去,好開心,但與你不同的,他是我上司,大我12年,大家都已婚,有細路,大家都知的,冇隱瞞,我知道係錯的,但結婚以來,思想從未試過出軌,因全公司都知已婚和細路,我這個剛位已做了十幾年,我也對其他男士冇興趣,我都唔知點解會對他有特別感覺。

大宅

kaayee 發表於 13-12-15 18:30
回覆 charlotterabbit 的帖子

charlotterabbit, 我明白你,我現在也處於這個狀態,每天番工眉來眼去,好開 ...
互相有表白嗎?

侯爵府

引用:回覆+charlotterabbit+的帖子charlotterabb

原帖由 kaayee 於 13-12-15 發表
回覆 charlotterabbit 的帖子

charlotterabbit, 我明白你,我現在也處於這個狀態,每天番工眉來眼去,好開 ...
咁係咪大家心照不宣,只係會對佢唔同對其他人? 佢會唔會借故親近你,搭膊頭果啲?

侯爵府

引用:Quote:原帖由+charlotterabbit+於+13-12-15

原帖由 KY34D 於 13-12-15 發表
玩火!仲要人地唔知你結左婚有小朋友,你根本就立心不良啦!你C6對你唔好?因為悶?點解要咁樣傷害其他人? ...
對方唔知你情況咁又好似唔係幾好喎。萬一人地係真心,咁就唔好啦

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至