自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

子爵府

引用:nxskin+都算係咁,amwxy+仲恐怖

原帖由 miumiu250 於 14-03-18 發表
nxskin 都算係咁,amwxy 仲恐怖
Amwxy?我買咗好幾年,冇做傳銷,但上親去從來冇人sell過我嘅?

我愛我個囝,愛到變做鬼..

子爵府

引用:早幾年都ok,呢幾年開始進取得好緊要 +

原帖由 54heima 於 14-03-18 發表
早幾年都ok,呢幾年開始進取得好緊要
真係好進取,由美容版,去到自由

我愛我個囝,愛到變做鬼..

大宅

引用:邊個發明咁樣做生意+,好地地開尊門店唔她

原帖由 channba31 於 14-03-18 發表
邊個發明咁樣做生意 ,好地地開尊門店唔她
開專門店無賺甘多咖!佢地班傳銷,自己每月要買一定金額的貨,先可keep住攞到discount,去入貨同保住個職位,另一面又D4人去做下線增加收入,一開十,十開百,做上線果D真係好發咖!同埋佢地係覺得幫緊你,而唔係sell緊你!

禁止訪問

侯爵府

呢類D sales真係好似中咗毒咁㗎 

禁止訪問

禁止訪問

引用:好癲囉!+我個bb女最近有濕疹。對牛奶敏感

子爵府

回覆:sell nxskxx 啲人好癲

D人好攪笑,用spa機前後嘅相,係一張笑,一張唔笑,唔笑果張虎紋梗係無甘明顯啦,又話係用完spa 機嘅效果,度腳又係,用前就度大脾後d,用完就度近膝頭位,用完一次又話減左幾多cm喇,真係笑死

男爵府

係啦,日洗板夜洗板,煩死,又唔好意思delete 左佢

伯爵府

唉! 真係好恐怖!! 我fb 都有朋友係,佢仲要辭埋自己份工全職賣佢 d 產品,但我見佢應該真係幾好搵,做左無耐又換樓
之前已經幾乎日日post d product 有幾勁,又post d 新聞呀,u tube 呀,總之同間野有關既就post
之後生左個女仲煩,三日唔埋兩日就晌度話感恩自己決定辭職全身投入喎,話咩比自己過有選擇的生活喎,又話可以晌屋企就賺到錢
真係覺得佢地好恐怖,真係好似中左邪咁
間公司的洗腦手法好恐怖,就算佢d product 真係得都唔會用,手法太恐怖

禁止訪問

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+smallnetsu+於+14-03-18+發表

原帖由 mercy_mama 於 14-03-18 發表
我個女剛滿月,因為我無人奶,所以個女飲奶粉。我有同事話牛奶對人身體唔好,叫我為個女好就唔好俾個女飲奶 ...

總有離別的時候

大宅

引用:濕疹,你買益生菌呀,我自細都有濕疹同食物敏

原帖由 yamwong90 於 14-03-18 發表
濕疹,你買益生菌呀,我自細都有濕疹同食物敏感
我對旦同N咁多樣野都敏感,但食左益生菌之後冇咁易過敏好好多! ...
益生菌英文係咩呀? 等我上網研究下~ thx

大宅

引用:可能真係得咧,叫佢比d+sample你試

原帖由 五代同堂 於 14-03-18 發表
可能真係得咧,叫佢比d sample你試
唔會試係bb 身上 >< 真係對依d靠傳銷既品無信心。。。

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

洗腦公司...

伯爵府

仲有,佢地吹到部 spa 機好似叮噹法寶咁,乜都得,美容保養得,除皺又得,通淋巴又得,扭親腳又得,訓"黎" 頸又得,總之就神機咁

小小為食  遲d增高都應該無問題  發表於 14-3-18 14:31

侯爵府

係咁,痴架

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 親子達人勳章 親子王國15週年勳章

唔好理啦~~

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我個舊朋友加入左,佢大好仔一個,好可惜

男爵府

~sunshine~ 發表於 14-3-18 13:39
唉! 真係好恐怖!! 我fb 都有朋友係,佢仲要辭埋自己份工全職賣佢 d 產品,但我見佢應該真係幾好搵,做左無 ...
全中,我親戚就係咁,佢仲話要張呢門生意延續比佢個女

首頁
23456...7

尾頁

跳至