美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

PM thanks

ballball411,

唔該pm比埋我,不過我本身唔係細,而係生完好鬆好鬆,而且年紀都過40啦, 唔知有無用 ? 唔係想增大,而係想脹番d同挺番d, 唔知得唔得架?

thank you 先!!

原文章由 ballball411 於 08-7-28 19:13 發表
係呀淡豆豉個d收奶會縮胸架,我媽之前叫我千其唔好飲,不過飲同唔飲都差不多,因我餵左2年人奶,個胸都好鬆,不過我呢輪試野一隻草本偏方,試左1個月,個胸都脹番,無之前咁鬆 ...

別墅

pls also pm to me, thanks

別墅

Hello agng,

Can u PM me the information or send to my email address?

[email protected]

thanks a lot!!

原文章由 agng 於 07-9-22 11:17 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

別墅

我生完bb2年半,我都覺~但我個朋友介紹左我,我e個都大番好多,係查d精華~~無副作用,幾好,好快見效~瑞士出品的^v^;我同我朋友都幫其他朋友訂的=)

別墅

hello bettybaby,

Can u PM me the information about the bust firming serum?

thanks a lot!

原文章由 bettybaby 於 08-9-22 21:26 發表
我生完bb2年半,我都覺~但我個朋友介紹左我,我e個都大番好多,係查d精華~~無副作用,幾好,好快見效~瑞士出品的^v^;我同我朋友都幫其他朋友訂的=)

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Me too. 我致命傷飲左淡豆豉湯黎收奶.

I done the exercises for three days only and my breast become 脹番d同挺番.

http://hk.youtube.com/watch?v=OYjeXnvRZ_8

原文章由 pok1996 於 08-8-23 00:27 發表
我本身唔係細,而係生完好鬆好鬆,而且年紀都過40啦, 唔知有無用 ? 唔係想增大,而係想脹番d同挺番d, 唔知得唔得架?
...

大宅

好介紹!!!

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Really work?

原文章由 eeleung 於 08-10-9 20:44 發表
好介紹!!!

民房

Dear agng,

Pls PM me, Thanks a lot.My e-mail add is
[email protected]

男爵府

回覆 #12 agng 的文章

PLS SENT ME PRODUCT DETAIL, TKS. [email protected]

禁止訪問

男爵府

我都想知係嘜?pm我, 可以嗎?
原文章由 bettybaby 於 08-9-22 21:26 發表
[

大宅

can u pm me thx

首頁

尾頁

跳至