親子旅遊

跳至

首頁
23456...7

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

meimei342 發表於 15-8-2 14:13
真的嗎?但價錢一樣嗎?
請問你地之前跟過美麗華嗎?好不好? 我想報東瀛遊,價錢貴好多呀。
...
東瀛都有個2千幾推廣團

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

CandyC128 發表於 15-8-2 22:19
回覆 meimei342 的帖子

琴日一早打去報 egl 比星期四問再貴一百,即報刀要$2789 ,星期四 check 咗好多間 ...
而家貴哂啦, 你報邊日?

複式洋房

yanyan-mummy 發表於 15-8-2 22:25
而家貴哂啦, 你報邊日?
14/8

雲母殿

CandyC128 發表於 15-8-2 22:32
14/8
我想報8月尾, 見佢加得好快

複式洋房

yanyan-mummy 發表於 15-8-2 22:33
我想報8月尾, 見佢加得好快
平嗰d full 哂 lu

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+15-8-2+22:33+

原帖由 CandyC128 於 15-08-02 發表
平嗰d full 哂 lu
係呀,美麗華加得最快又full,永安由1999睇到同一團3499,只怪自己猶豫不決

禁止訪問

男爵府

引用:Quote:yanyan-mummy 發表於 15-8-2 22:38

原帖由 meimei342 於 15-08-03 發表
咁你報咗未?仲去嗎?我又係好似你咁,依家都不知去不去好?
今朝新聞話韓國又發現3單新個案
...
快D報 la, 好多加返$4Xxx, 係今年暑假先咁扺,冇理由5去........

大宅

引用:Quote:原帖由 meimei342 於 15-08-03 發表

原帖由 ihpekkleduck 於 15-08-03 發表
快D報 la, 好多加返$4Xxx, 係今年暑假先咁扺,冇理由5去........
又有疑似個案 會唔會再過多段時間會再平啲?

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我看了永安, 仍有8月27, but 我放棄了, 因

原帖由 BB成長期 於 15-07-26 發表
我看了永安, 仍有8月27, but 我放棄了, 因零晨1:xx起機, 9月1零晨0:xx下機, 回到家起碼(最少)三時.....七 ...
我去睇,有24號機

子爵府

畀面勳章

其實跟團來講. 平唔平係其次. 成唔成團先係最大問題.

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:康泰SMA05 $2999我報咗樂天世界, 小綿羊,

原帖由 MichelleCrystal 於 15-07-27 發表
康泰SMA05 $2999

我報咗
我睇sad05應該同你大同小異,要4099

大宅

引用:其實跟團來講. 平唔平係其次. 成唔成團先係

原帖由 tiffanylmc 於 15-08-03 發表
而家都唔知俾唔俾埋果筆訂金好

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+15-8-2+22:38+

原帖由 meimei342 於 15-08-03 發表
咁你報咗未?仲去嗎?我又係好似你咁,依家都不知去不去好?
今朝新聞話韓國又發現3單新個案
...
報呀,會報東瀛,而家慢d都加哂價

雲母殿

引用:其實跟團來講.+平唔平係其次.+成唔成團先係

而家韓國團我果日差不多全部full啦,吾使怕吾成團

大宅

tiffanylmc 發表於 15-8-3 09:58

我落左訂架啦 想知遲下會唔會比我報果時個價錢再低D咁 如果佢低左 咁我係咪都係俾我報果時個價錢佢??

子爵府

畀面勳章

nono__chuu 發表於 15-8-3 10:33
我落左訂架啦 想知遲下會唔會比我報果時個價錢再低D咁 如果佢低左 咁我係咪都係俾我報果時個價錢佢??
東X游寫明

越早報名越優惠本公司早於 1996 年開始為您呈獻十全十美之服務承諾。一經報名團員即可獨享尊有『團費保證』,絕對不會因日後團費加幅而影響閣下,換言之,日後團費加價則不會向客人追收差額;若遇上團費下調,本公司絕對保證閣下得到下調後之價格,以確保消費者權益。此項服務也適用於已繳付尾數的團員。昔日 1996 年代是超級優質服務,今日則改寫成應份的服務。

大宅

引用:Quote:nono__chuu 發表於 15-8-3 10:33 我

東X游寫明

越早報名越優惠本公司早於 1996 年開始為您呈獻十全十美之服務承諾。一經報名團員即可獨享尊有 ...
唔該jm

複式洋房

温馨提示,全部團費用 citibank premiermiles 主card交錢,送保險,好似cathay AE 都係,我一家三口,慳返d都好丫,個保險計劃唔差架。

子爵府

畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 15-8-3 10:30
而家韓國團我果日差不多全部full啦,吾使怕吾成團
其實full了都有機會唔成團的. 旅行社話無機位/酒店....
希望大家報了名的都成到團. 咁就VERY GOOD 啦...

首頁
23456...7

尾頁

跳至