懷孕前後

跳至

首頁
23456...17

尾頁

侯爵府

引用:剛在護協入手,24mm哪巴配標準囗徑奶瓶。不

原帖由 Eisenach 於 15-08-27 發表
剛在護協入手,24mm哪巴配標準囗徑奶瓶。不用環,good fit .
呢set係齊哂嗎?幾錢?

大宅

回覆:littlelittlepra 的帖子

I bought the last one, 24mm, 唔知佢會否補貨

大宅

回覆:Cerisemama 的帖子

唔好意思。。想再請教下你
頭先去左護協。。睇到你之前講果啲9+parts..
但想問下係咪邊款優合泵都配合到9+parts?
因為我見優合泵都咁多款。。。

複式洋房

回覆:優合單變雙配spectra parts+TT奶樽-窄口nuk奶樽-pigeon儲奶樽

多謝分享, 好有用~

珍珠宮

多謝分享,不過我未諗定買優合定另一款

複式洋房

引用:請問條喉剪幾多先駁y字喉 +

原帖由 fatty64 於 15-08-27 發表
請問條喉剪幾多先駁y字喉
我由主機到個y字喉留咗一吋左右

複式洋房

引用:唔好意思。。想再請教下你頭先去左護協。。

原帖由 emilytam826 於 15-08-28 發表
唔好意思。。想再請教下你
頭先去左護協。。睇到你之前講果啲9+parts..
但想問下係咪邊款優合泵都配合到9+p ...
應該全部優合個駁喉位都一樣㗎

複式洋房

引用:剛在護協入手,24mm哪巴配標準囗徑奶瓶。不

原帖由 Eisenach 於 15-08-27 發表
剛在護協入手,24mm哪巴配標準囗徑奶瓶。不用環,good fit .
係喎,多謝你補充,我買嘅係28mm所以要接環,24mm就唔需要了

大宅

但我想問係咪買幾大喇叭要同乳頭size一樣
如果買左24mm係咪駁到chuchu或pigeon樽?

複式洋房

引用:但我想問係咪買幾大喇叭要同乳頭size一樣+

原帖由 fatty64 於 15-08-29 發表
但我想問係咪買幾大喇叭要同乳頭size一樣
如果買左24mm係咪駁到chuchu或pigeon樽?

...
係呀,喇叭按乳頭大小決定呀
chuchu我未試過呀,pigeon就儲奶樽ok,我淨係將屋企有嘅奶樽試過哂咋⋯

大宅

唔好意思呀 有個低能問題 點先知個奶樽fit唔fit 個環 係咪要買個來試呀?

複式洋房

引用:唔好意思呀+有個低能問題+點先知個奶樽fit

原帖由 fatty64 於 15-08-29 發表
唔好意思呀 有個低能問題 點先知個奶樽fit唔fit 個環 係咪要買個來試呀?

...
😅我都唔知呀,定係可以拎個環去d有開sample嘅鋪頭試?

別墅

畀面勳章

回覆:優合單變雙配spectra parts+TT奶樽/窄口nuk奶樽/pigeon儲奶樽

tks for sharing

珍珠宮

回覆:優合單變雙配spectra parts+TT奶樽-窄口nuk奶樽-pigeon儲奶樽

請問係咪喇叭位及樽先接觸到人奶,其他parts如膠喉係接觸唔到人奶嗎?

大宅

回覆:優合單變雙配spectra part ...

如果用spectra 24mm part (護協$112)配Chu Chu 樽剛好 但記得係standard樽 唔好買\"広口\"

同埋已經試驗左 我優合條喉大約1寸半長 之後駁Y字扣 再駁spectra的喉 及其他parts
放左埋身試係pump到o既 開好細都有力
我只買機加喉加電線 RMB78

總數 RMB78+$2(Y字扣)+$112*2 (spectra)
大約$300多d

Cerisemama    發表於 15-9-7 23:23

大宅

補相 (自己剪優合喉)

大宅

Spectra parts 就咁裝

複式洋房

引用:請問係咪喇叭位及樽先接觸到人奶,其他part

原帖由 cara.mak 於 15-09-03 發表
請問係咪喇叭位及樽先接觸到人奶,其他parts如膠喉係接觸唔到人奶嗎?
正常喉係唔會接觸到奶㗎

侯爵府

引用:或用同一個轉環配pigeon儲奶樽+ +

原帖由 Cerisemama 於 15-08-11 發表
或用同一個轉環配pigeon儲奶樽
Pigeon普通窄身奶樽係咪唔得

大宅

引用:如果單揼變雙揼會不會唔夠力?我考慮緊買單

原帖由 yenn.LY 於 15-08-11 發表
如果單揼變雙揼會不會唔夠力?我考慮緊買單定雙
我都有呢個問題...

首頁