自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

侯爵府

我有個朋友,因為生肖同新娘相沖,唔做得人地姊妹

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

我都會問,我想有個知字,唔想不明不白。

男爵府

回覆:[好唔開心] 廿年好友結婚, 但佢唔請我做姊妹!

我又係冇揾一個好friend既舊同事做姊妹,因為佢唔識我D朋友。結果佢嬲左我,冇黎飲。

大宅

Take it easy

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

引用:係咪妳靚女得濟, 驚俾妳搶鏡呀

原帖由 onlam2005 於 16-01-07 發表
係咪妳靚女得濟, 驚俾妳搶鏡呀
一定係,我聽唔少呢啲case新娘子甘講!

唔喺太樣靚,就喺太波波大

Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

珍珠宮

畀面勳章

唔會wo, 姊妹通常搞成班互相識得嘅女仔做架,成班識得你一個唔熟嘅插入去咪仲難搞,

好小事啫

大宅

如果真係乜都講昝,直接問結婚有冇野幫手,姐妹湊夠人數未。問左,唔駛估,份友情剩幾多自然心裡有數

男爵府

其他姐妹你識唔識?

伯爵府

引用:我都試過結婚冇請某好友做姊妹不過係我一廂

原帖由 blackberry 於 16-01-07 發表
我都試過結婚冇請某好友做姊妹
不過係我一廂情願以為佢好忙(因佢自己公司要看舖)
令佢唔開心
咁依家仲friend吾 friend

侯爵府

陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

我fd都無搵我做啊,雖然二季十年,但佢出面都要自己一班fd,或者人地要夾返d兄弟咧

公爵府

=口=唔通係我問題~我覺得無所謂最緊要朋友開心~

子爵府

畀面勳章

唔知點解我覺得成件事唔係好合邏輯

大宅

我仲hurt過你,我有個fd以前係好fd的,孖公仔咁,我結婚時有請佢做姊妹,佢係我既婚禮識左佢而家老公,仲嫁得好好,到佢今年結婚,佢都冇請我做姊妹

bik1229    發表於 16-1-11 21:51
And if you give me what I want, Then I'll give you what you like

大宅

引用:係咪妳靚女得濟,+驚俾妳搶鏡呀

原帖由 onlam2005 於 16-01-07 發表
係咪妳靚女得濟, 驚俾妳搶鏡呀

男爵府

引用:同佢由中學相識, 到而家真係識左超過二十年

原帖由 SO小妹 於 16-01-07 發表
同佢由中學相識, 到而家真係識左超過二十年。 大家由中學畢業, Jupas升大學, 大學搵part time, 畢業搵工, ...
放下放下。我都有相同经驗。结論、不要為别人而活。友情只是过眼云烟。不用介意

子爵府

引用:如果真係咁堅FD,我一定會講笑咁問,又話結婚

原帖由 tansyneko 於 16-01-07 發表
如果真係咁堅FD,我一定會講笑咁問,又話結婚要請我做姐妹架?點解唔叫我做姐妹?我會問明白 ...
係,我都會問,尼d 唔係乜得罪人的事,問咗自己了心事,不會收埋自己嬲。

公爵府

引用:唔知點解我覺得成件事唔係好合邏輯

原帖由 jeremylui83 於 16-01-11 發表
唔知點解我覺得成件事唔係好合邏輯
我都覺得係。正常一個人拍拖-籌備結婚-派帖係一段長時間,如果樓主真係有個老死快結婚無理由派帖先知佢結婚。。。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

dder 發表於 16-1-11 19:46
咁依家仲friend吾 friend
[size=18.018px] friend我朋友好大方

首頁
23456...7

尾頁

跳至