親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:qwe789 的帖子

我都覺呢度好多人讚得好誇,好似非住不可咁。其實泰國好多5星級resort正佢好多,住開靚果d就對呢間感覺麻麻

翡翠宮

引用:早餐貨色,無乜特別……

原帖由 qwe789 於 16-04-05 發表
早餐貨色,無乜特別……
早餐我最欣賞佢個蛋menu,即叫即整

侯爵府

畀面勳章

好在唔係我一個講,我以後都唔會住,雷聲大!唉!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:垃圾 Siam kempinski

睇相似日久失修

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

引用:好在唔係我一個講,我以後都唔會住,雷聲大

原帖由 潘高壽 於 16-04-05 發表
好在唔係我一個講,我以後都唔會住,雷聲大!唉!
其實,我覺得,好多係人云亦云,好似osaka某兩間酒店都比人唱到好正,但

真係在google再做下search先好落實

甘既價錢(我指osaka果幾間),好多酒店好過佢地

公爵府

上年住過,個所謂swimming pool 真係似一個嬉水池多D,好淺水.....
房間淸潔亦非常差,水龍頭有漬的,都唔知係上手牙膏漬定係清潔劑漬.....

唔會再住

大宅

上年7月住過family suite, 1 廰2 套房,1 study area. 1 開放廚房,hse keep 有些不夠乾淨,廚房總是痴立立
房有些舊,房 細,廁所ok偏細,泳池亦好普通。早餐好正,但好多人,兩間歺廳,晏黎要等位,酒店位置亦無敵。
Nana歺廰米芝連, package 包 1 歺lunch,幾好食。

大宅

回覆:elanelan 的帖子

死啦!你哋講到咁,已經開始覺得中左伏.

我係Bangkok luxury hotels 嘅fans. 唔係show off, 只係好鍾意去Bangkok, 用相對平嘅價錢去enjoy global chain hotels.

住過 lumpini 嗰邊 Banyan Tree 同 Metropolitan, 四面佛嗰邊 前Four Seasons hotel, 河邊嘅 Peninsula,Millennium Hilton,Orchid Sheraton 同前 Marriott Riverside resort. 咁多間所有嘢最好真係Peninsula 半島. 我見大家d post 讚 Siam Kempinski 讃得咁緊要,package價錢比半島仲貴, 已經訂好哂暑假去見識下,但係見到d相就知....似乎我都係唔好期望咁高....

珍珠宮

引用:死啦!你哋講到咁,已經開始覺得中左伏. 我

原帖由 cathy_ng719 於 16-04-05 發表
死啦!你哋講到咁,已經開始覺得中左伏.

我係Bangkok luxury hotels 嘅fans. 唔係show off, 只係好鍾意去B ...
我住過banyan tree bk, 做埋spa, 住過four season, 千禧、、、、呢間真係相對地比下去!

侯爵府

畀面勳章

回覆 cathy_ng719 的帖子

我都係睇得呢到多,去完,咁既價錢,根本就唔值!

子爵府

潘高壽 發表於 16-4-5 16:21
爛門

珍珠宮

引用:回覆 cathy_ng719 的帖子我都係睇得呢到多

原帖由 潘高壽 於 16-04-05 發表
回覆 cathy_ng719 的帖子

我都係睇得呢到多,去完,咁既價錢,根本就唔值!
我都係2年前睇完呢度先去book, 可能我黑仔……

公爵府

呢間除咗近paragon之外,真係唔值呢個價,由其是清潔衛生方面!
早餐區次次都要等位亦無特別驚喜,至於荷包蛋、oumlet、炒蛋、烚蛋、切片蛋糕、丹麥穌等其實間間都有得食!

侯爵府

畀面勳章

回覆 多龍芝 的帖子

係啦,可能呢到好多打手掛!我去之前都期望架!去完....只能用、不外如是、來形容囉!
總之,用咁既價錢就唔值啦⋯⋯我情願住四面佛果邊!
係我比隔離嘈到好似 disco 呢件事,就睇得出,d 員工
跟本就 handle 唔到特發性問題!我都有朋友做酒店,佢地話
一定唔駛等兩個鐘囉⋯⋯果晚至早上,係無員工覆過我!

禁止發言

引用:回覆+多龍芝+的帖子係啦,可能呢到好多打手

男爵府

但TripAdvisor都好高分啊!見寫好好… 都係假的?

翡翠宮

多龍芝 發表於 16-4-6 07:04
呢間除咗近paragon之外,真係唔值呢個價,由其是清潔衛生方面!
早餐區次次都要等位亦無特別驚喜,至於荷包 ...
呢間地點真係無敵同埋如有小朋友, 個KIDS CLUB都係超正中間果件唔係切片蛋糕黎架, 係南瓜pudding, 暖架, 真係好好味waffle, pancake都好正可能好多酒店都有煎蛋果D食, 但係要自己排隊攞,又要等佢煎... 呢度坐係度就有得食,其他食物就真係同其他酒店差唔多...早餐我地次次都直入架, 可能我地早食啦, 8點幾可能好多人仲瞓緊
至於清潔我地又好ok喎, 有日自己按錯制搞到無做MAKE UP ROOM, 之後一打電話佢地就派兩個人火速搞掂中間又有人補給物資

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:潘高壽 的帖子

見咁多人話正,重想試吓,原來咁差

翡翠宮

我之前email問野時提過慶祝anniversary,佢地竟然送左個蛋糕比我地,好唔好味其次,但都係有心吖

男爵府

回覆:CrabPincers 的帖子

Osaka 邊2間?我plan 去

首頁

尾頁

跳至