嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

fionyuki 發表於 16-4-8 11:01
E幾日個sales日日打黎,好似洗腦咁講套野有幾好有幾好,話教師 & 同行既員工都買黎俾小朋友用(講到無左套 ...

迪士尼售後服務大不如前
https://www.edu-kingdom.com//forum.php?mod=viewthread&tid=3563793

珍珠宮

回覆樓主:

唔太有用

伯爵府

回覆樓主:

以前講緊十幾年前我都係要佢隻demo ,跟住朋友燒了碟給我

複式洋房

除非自己真是好有心機教啦~

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

有用,因為d單詞易,小朋友好入腦
≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

如果有心機同佢一齊玩係好既

複式洋房

回覆樓主

我買了一手⋯⋯未送貨,希望有用⋯⋯
好似大家一樣⋯⋯其實我想買二手⋯⋯平啲,但最後買了一手因爲可以參加佢啲playgroup,同我有第二個小朋友coming,有得舊換新咁我第二個小朋友唔洗怕用舊爛書喇⋯⋯另外好嘅顧問的確令到我動搖嘅⋯⋯

我自己本身係英文名校岀身,難听啲講套教材係洗腦式,但日播夜播其實我覺得造一個英文環境比小朋友姐,另外你日播夜播所以令到佢地覺得學cd嘅野係好自然,所以難听嘅洗腦式教育對學好一種語言係必須

大宅

回覆樓主

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

首頁

尾頁

跳至