自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

禁止訪問

回覆:以為朋友派貼....點知結唔成婚....

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆樓主:

呢個男人,執到都要喊三聲
大家好,我是子悠~~

侯爵府

好媽媽勳章

真愛,有愛滋都照娶喇,恭喜樓主朋友

子爵府

lwylwy235 發表於 16-7-3 16:16
多謝你回覆....宜家朋友乜都唔想食, 只係咸,,,,,本來PLAN好晒, 準備結婚...點知個男友嫌棄佢......話一定要 ...

佢男友唔止冇知識仲冇常識,乙肝係由血液、體液或性接觸傳染,同愛滋一樣一般接觸/同枱食飯係唔會傳染。另外bb出世後打針就唔會傳比bb,而且支針已沿用多年很安全,所以叫你friend唔駛自卑,早d睇洗個賤男早d甩難。就算揾返你friend都叫你friend唔好要返佢。話你朋友知佢執返身彩,哩d男人唔駛恨,快d揾個錫自己嘅先嫁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

咁都係分手理由?這個男人愛自己多過佢,不要也罷,不能共患難的人不要不是損失,放手才會找到更愛自己的人。

禁止訪問

引用:咁就嫌棄!?個男人都唔値得愛啦!早走早著

伯爵府

lwylwy235 發表於 16-7-3 16:09
今日個朋友約左, 以為佢出黎派貼......
點知佢話男友嫌棄佢....分手了.....佢好傷心,我都唔知點安慰佢好.. ...
咁少事就要嫌棄,依個男人要黎都冇用,照直同你朋友講甩咗件冇常識唔愛佢嘅男人係好事,冇咩值得難過

大宅

點知佢話男友嫌棄佢....分手了.....佢好傷心,我都唔知點安慰佢好.. ...

算把喇!咁無知嘅男人,不要也罷 !

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

回覆樓主:

叫你朋友果男朋友上網睇下啦… 乙肝帶菌者其實好常見, 我老公都係, 拍拖果陣我已打左預防針, BB 出世時都會立即打針

大宅

回覆樓主:

借口姐

公爵府

我媽係有乙型肝炎,但我同弟弟身體健康啊

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

儍架?!乙肝就要分手??咩男人呀??

我都係乙肝,仔仔keep住打針咪得咯!!

賤男!根本就揾籍口!!!

珍珠宮

回覆:以為朋友派貼....點知結唔成婚....

咁無知既男人唔要都罷啦。

水晶宮

跟據劇本,呢個女仔之後通常會覓得娘緣

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:咁就嫌棄!?個男人都唔値得愛啦!早走早著

原帖由 babyhoi 於 16-07-03 發表
咁就嫌棄!?
個男人都唔値得愛啦!
早走早著!
無錯, 若有大病時, 咪走都走唔切?

放下自在

大宅

似搵借囗姐

子爵府

MommyPanel勳章

下,我老公都有啦。。
借口!

侯爵府

回覆樓主:

想分手咪分手囉!乙型肝炎好多人都有,甘叫佢下次比錢人地,做body check先好做開始拍拖……

珍珠宮

回覆樓主:

同佢講,好在结婚前睇清佢份人咁賤,结婚後就惨啦,到時冇湾轉。

首頁
23456...12

尾頁

跳至