論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

她花 發表於 17-10-25 08:59
睇佢facebook都話係自己break contract (emoji)(emoji)(emoji)炒完佢夜夜笙歌,日日shopping
...

根本唔係來打工的. 等你請咗來HK就做.你明啦.

大宅

lily-of-valley 發表於 17-10-25 11:16
根本唔係來打工的. 等你請咗來HK就做.你明啦.

On fire, 激死!搞到我唔敢再請工人

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

她花 發表於 17-10-25 11:25
On fire, 激死!搞到我唔敢再請工人

鞋, 大部份係咁, 但亦有乖D正常D. 我而家呢個 man bun, 係咁多工人中叫正常D. 我10年來用過 4bun 2 印.

男爵府

畀面勳章

她花 發表於 17-10-25 06:40
即係唔係我嚴啦,這工人已炒,佢都好快搵到新老闆,真唔明黎做左1.5個月都有人肯要⋯
...

我上個印,廣東話得3成,唔夠2個月,第二日就有人請喇

大宅

lily-of-valley 發表於 17-10-25 11:41
鞋, 大部份係咁, 但亦有乖D正常D. 我而家呢個 man bun, 係咁多工人中叫正常D. 我10年來用過 4bun 2 ...

我已經4年7個,放棄再用

大宅

joanie731 發表於 17-10-25 16:00
我上個印,廣東話得3成,唔夠2個月,第二日就有人請喇

無良agent幫手實有人請佢地

首頁

尾頁

跳至