潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

lovelypowerpuff 發表於 18-5-4 19:31
唔好唔開心
總之我地都買到心頭好
費事俾人話打手

你想講咩呀?你係想話我呀?
駛吾駛我比張5卡單,銀行入數錢過你睇?
再順便比埋我公司卡片過你呀?
5卡只係講緊幾十萬而已,你吾捨得買,並吾代表我冇能力去買。你係要話我,一係你指明導姓話我,吾好係度打打單單,吾該! 仲有,從來只有jm 主動PM 問我,我一句都冇主動PM 比人。如果有,吾該企出黎cap埋圖.

PS: 仲有,我全部閃閃都9成比cash/eps比錢。剩餘1成係碌卡,亦全部都有交易紀錄。我全部有單,有晒銀行交易紀錄的。你係要挑我機既,吾該你講清楚.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Kittymummy 發表於 18-5-7 22:10
你想講咩呀?你係想話我呀?
駛吾駛我比張5卡單,銀行入數錢過你睇?
再順便比埋我公司卡片過你呀?

唔好理佢地啦!
唔駛勞氣,邊個係打手,明眼人一睇就知,人地明顯係到對唱

水晶宮

stagea 發表於 18-5-7 22:32
唔好理佢地啦!
唔駛勞氣,邊個係打手,明眼人一睇就知,人地明顯係到對唱
...

好燥,我已經另外出post, 比晒單,比晒銀行過數紙出黎!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Kittymummy 發表於 18-5-7 22:46

清者自清!

男爵府

Kittymummy 發表於 18-5-7 22:46

清者自清
又何需立即出黎呢?
相信各位JM 可以理性分析吧
無謂騎劫樓主個post 吧
如果我係打手咁的次數出post 真係餓死了
大熱可出post 我咁岩同樓主同一間買過就被圍攻大家更知咩事吧

子爵府

lovelypowerpuff 發表於 18-5-7 23:04
清者自清
又何需立即出黎呢?

冇證冇據憑感覺既就唔好咁話人啦,再多你依啲人潮板真係會冇晒人

子爵府

lovelypowerpuff 發表於 18-5-7 23:04
清者自清
又何需立即出黎呢?

我真係唔知咩事,咁耐以嚟潮牌出過5卡同3卡的post 不多,為免誤會,請提出證據及明確指出係邊位會員。或請你直接向管理員投訴。
點解可以講d唔講d,無憑無據就話人係打手?

男爵府

BabyMiMi 發表於 18-5-7 23:16
冇證冇據憑感覺既就唔好咁話人啦,再多你依啲人潮板真係會冇晒人
...

其實一search 全部都係大熱post 又何嘗唔係有問題呢?
唔好動氣了
又唔係幫老闆打工何必動氣 講一句俾人圍十句我收聲了
我都係繼續做下cd rom 算了

子爵府

jasonmama888 發表於 18-5-7 23:38
我真係唔知咩事,咁耐以嚟潮牌出過5卡同3卡的post 不多,為免誤會,請提出證據及明確指出係邊位會員。或請 ...

Well said!就係依啲無憑冇據是但嗡,好不負責任!

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

版主示:前文已經關閉,勿再重覆發帖.如有問題可按舉報通知版主處理而非於版面引起罵戰.

如會員有証據証明有任何打手/分身歡迎舉報可令版主查証,多謝合作!
雖然我在線,但可能行開左

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

版主示:前文已經關閉,勿再重覆發帖.如有問題可按舉報通知版主處理而非於版面引起罵戰.

如會員有証據証明有任何打手/分身歡迎舉報可令版主查証,多謝合作!
雖然我在線,但可能行開左

首頁

尾頁

跳至