潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

andyandybb 發表於 19-2-28 18:01
好睇個Sa,好似我上年咁已經spending,但冇我想要既袋,Sa 都冇逼我清,我有問佢,佢話冇問題!之後呢幾日 ...

thanks for yr share experience
我其實未試過搵同一個sa 買嘢,我有時online, walk in, travel 冇乜一定,不過前日試左隻錶...十五二十 fashion watch 好似唔係幾值 但又諗下如果可以spending 或者有機買個心水袋都可以考慮下隻錶咋
咁我想問下,係咪我買錶前就要説明自己想spending r? 定係之後再買嘢先講呀?Thanks

Hello...

男爵府

kamanma 發表於 19-2-28 17:57
咁spending 係咪每一年計?

正常係一年,但也有例外
最好直接問下個Sa

水晶宮

LOBO1128 發表於 19-2-28 18:59
正常係一年,但也有例外
最好直接問下個Sa

明白謝謝妳們分享,請問我只係想要個mini C 係咪一對一已ok r?
Hello...

大宅

kamanma 發表於 19-2-28 18:50
thanks for yr share experience
我其實未試過搵同一個sa 買嘢,我有時online, walk in, trav ...

你inbox me 啦!

男爵府

kamanma 發表於 19-2-28 19:02
明白謝謝妳們分享,請問我只係想要個mini C 係咪一對一已ok r?

C我覺得ok啦!你會揀咩色呀?
另外你話覺得買fashion watch理智
我覺得用來襯衫好好襯呀,我宜家反而最常帶係佢D錶
我覺得係一買可收拾,能理智就真

子爵府

kamanma 發表於 19-2-25 23:13
大家覺得邊個色靚D呢?

另外想請問各位jm 有關H Espadrille size, 是否true to size?

Like blue

水晶宮

LOBO1128 發表於 19-2-28 19:15
C我覺得ok啦!你會揀咩色呀?
另外你話覺得買fashion watch理智
我覺得用來襯衫好好襯呀,我宜家反而最 ...

顏色我冇諗喔我突然想買手錶才諗下C 咋,平時知道要佩貨諗到冇諗過㗎
我平時載開大衆牌子R, C, FM 之類從未接觸過H watch....H真係毒一試上手便愛上

另外我又想慳番啲,@ online store 入,叫C6 幫我帶返hk, 我計過都C6 冇得退稅都慳到5仟幾,
我嗰啲真係C6 數
而家十五二十中
Hello...

水晶宮

叮噹媽媽 發表於 19-2-28 19:25
Like blue

叮噹mama我都好意外blue Espadrille 上腳咁靚
Hello...

子爵府

kamanma 發表於 19-2-28 19:31
叮噹mama我都好意外blue Espadrille 上腳咁靚

我呢排冇乜意欲買嘢因為要預備彈藥summer 去Italy

男爵府

kamanma 發表於 19-2-28 19:31

如果唔係爲offer 梗係online買啦,慳埋個D夠入多對鞋 除非你睇中隻錶足夠1:1或以上,如果唔係仲要爲咗個袋又再諗要買D咩 Btw你睇中邊隻錶呀?

水晶宮

叮噹媽媽 發表於 19-2-28 19:34
我呢排冇乜意欲買嘢因為要預備彈藥summer 去Italy

其實我都冇銀両㗎,唔知做乜突然有毒氣咁
我4月去日本坐船,之後10月去意大利坐船這一刻妳突然提醒了我我真係要慳D洗

正呀⋯⋯妳summer go it 妳同妳蝦子餅可以crazy shopping
Hello...

水晶宮

LOBO1128 發表於 19-2-28 19:42
如果唔係爲offer 梗係online買啦,慳埋個D夠入多對鞋 除非你睇中隻錶足夠1:1或以上,如果唔係仲 ...

唔夠數,我計過仲差二萬左右多謝提醒我,我真係冇多餘銀両買多二萬銀嘢來佩個袋,咁我都係唔考慮係hk 買了⋯⋯我只係睇中一隻有些少石嘅錶款咋
Hello...

侯爵府

kamanma 發表於 19-2-28 17:44
Phoebe, 雖然鐘意不過我冇買到呀
36窄....37好鬆甩碀真係鬼C咁失望

同我原本想買cc 草鞋情況一樣
Watch 計spending呀,其他Jm 分享買Rose gold jewelry, watch, fashion items... 總之non leather items 就大d 機會,如果我再有機會去歐洲都會咁試

子爵府

kamanma 發表於 19-2-28 19:43
其實我都冇銀両㗎,唔知做乜突然有毒氣咁
我4月去日本坐船,之後10月去意大利坐船這一刻妳突 ...

我同女仔朋友去呀⋯⋯應該重開心

你玩得開心d

水晶宮

叮噹媽媽 發表於 19-2-28 20:12
我同女仔朋友去呀⋯⋯應該重開心

你玩得開心d

same same good trip
妳蝦子餅真係好肯放人,等妳可以同朋友仔去happy 下
Hello...

水晶宮

Ms_Phoebe 發表於 19-2-28 20:09
同我原本想買cc 草鞋情況一樣
Watch 計spending呀,其他Jm 分享買Rose gold jewelry, watch, fa ...

Oic
妳已經有咁多H, 經歷一定超豐富....謝謝教學
Hello...

首頁

尾頁

跳至