自由講場

跳至

首頁
23456...21

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

九暈畏 發表於 22-7-11 23:11
我冇睇膠戰,唔識佢. 但今日真係眼前一亮, 岩岩search 佢名,原來今日東方都出左條片,話jeffery 不紅天理不容 ...

咁你要網上睇番
煨Sir

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

stagea 發表於 22-7-11 23:14
咁你要網上睇番
煨Sir

膠戰 仲有兒登

禁止訪問

回覆樓主:

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

karenlyk 發表於 22-7-11 23:15
膠戰 仲有兒登

經典主角
仲有爺爺

琥珀宮

至愛朱古力 發表於 22-7-11 23:15
Jeffery估唔到做戲都幾自然。

做得好好呀佢

珍珠宮

anpanmenbaby 發表於 22-7-11 23:08
講真佢兩個演得似學生
尤其佐治,演得幾好喎
之前睇套劇啲報道,成班演員都話只有佐治有中學生「體質」,拍落水戲嘅時候係去年11月開始,好多時得十幾度,落水係需要勇氣,但只有佐治一個會搵池水拍拍心口就跳咗落水,完全唔怕凍

禁止訪問

珍珠宮

stagea 發表於 22-7-11 23:06
我都有睇,女主角靚過劇入面既佢,啱啱個集成日黑口黑面對住李馬榮。
九點半個套介紹有無睇?介紹套劇 :wa ...
有睇埋呀

琥珀宮

은우수호 發表於 22-7-11 23:20
有睇埋呀

11點半又有煨Sir 呀~
我老公立即講,唔洗訓啦你

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

stagea 發表於 22-7-11 23:16
經典主角
仲有爺爺

6膠就是膠

翡翠宮

은우수호 發表於 22-7-11 23:17
之前睇套劇啲報道,成班演員都話只有佐治有中學生「體質」,拍落水戲嘅時候係去年11月開始,好多時得十幾度 ...

年尾最凍嗰幾日佢哋喺大環山游水,最凍嗰日12度

侯爵府

畀面勳章

我冇睇膠戰,唔識佢. 但今日真係眼前一亮, 岩岩search 佢名,原來今日東方都出左條片,話jeffery 不紅天理不容 ...

咁你一定要睇返膠戰1&2,佢一時好man一時傻傻地真係好正。難得佢真人係好專一好乖仔,真係理想男友

大宅

147741 發表於 22-7-11 23:11
Jeffery 做得好好呀
又好靚仔
其實依方面戀愛自由式設定係合理啲
泳會報比賽一定要報一項四式接力,所以先搵cookies唐寧佢哋游

珍珠宮

介紹你睇呢段衛食攻略男神篇吖,衛詩雅約Jeffery食飯,Jeffery怕醜兼萌爆
https://m.youtube.com/watch?v=UqOsYhI8z2g

珍珠宮

睇左少少

侯爵府

畀面勳章

1205 發表於 22-7-11 21:59
我覺得好暗

我覺得好濛,開咪長期開濾鏡

男爵府

畀面勳章

Jeffery and Edan
我要睇爆肌

侯爵府

回覆樓主:

edan講對白好快好lur..要改善吓

男爵府

은우수호 發表於 22-7-11 23:26
介紹你睇呢段衛食攻略男神篇吖,衛詩雅約Jeffery食飯,Jeffery怕醜兼萌爆
https://m.youtube.com/watch?v=U ...
佢著tee 運動型好睇啲,仲著花恤衫,F4年代咩?
佢運動造型,學生造型有啲edison feel, 好陽光

珍珠宮

開心吸收勳章

lovelyliz 發表於 22-7-11 23:51
edan講對白好快好lur..要改善吓

edan 一直有呢個問題,做訪問都係聽唔清楚他講咩。

首頁
23456...21

尾頁

跳至