自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Nicnana 發表於 23-4-5 11:43
點解一直更新之後就會成功嘅?

reload睇下有無人放位
放下自在

伯爵府

包包黃 發表於 23-4-5 12:46
責任盡晒,要提告都無計

所以我話如真係約唔到, 可以夠30日寄張實體申請表比佢(佢無得唔收信), 列明無法預約, 將個波拋返去佢度

大宅

cattz288 發表於 23-4-5 12:49
1月果時好好多,因為未通關

其實係因3月4日一次過關閉曬智能身份證中心,得返入境處做,所以什麼兒童証,成人身份證,約極都約唔,仲難過回鄉卡呀,我都幫朋零晨排過幾次,得個吉

大宅

Nicnana 發表於 23-4-5 11:43
點解一直更新之後就會成功嘅?

有d人改期有位放出黎,我都試過執到死雞

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

coeeyin 發表於 23-4-5 14:00
其實係因3月4日一次過關閉曬智能身份證中心,得返入境處做,所以什麼兒童証,成人身份證,約極都約唔,仲 ...

其實唔關事,因為11/18歲換証同換新id係唔同中心做
放下自在

大宅

cattz288 發表於 23-4-5 14:22

咁實有人未換智能ID,又逼返去入境處做,都關全面通關事既,好多外國回來換證,得幾個辦事處,上網預約排到一個鐘,排到入去又冇位,朋友係咁叫我地幫手,暫時放棄投降,佢老爺係外國回來約不到,係咁話我朋友唔幫手,吹脹

珍珠宮

久唔久上去睇下,我試過執死雞一日改到三次期,最快係第二日有位。星期六就唔洗諗。

象牙宮

coeeyin 發表於 23-4-5 15:59
咁實有人未換智能ID,又逼返去入境處做,都關全面通關事既,好多外國回來換證,得幾個辦事處,上網預約排 ...

因為智能id咭已經換左好幾年,要換既都已經換左,所以close囉,咁啱又遇上通關,班海外港人又返黎換証 你朋友都好無辜,果班啱啱11/18歲小朋友都係受害者
放下自在

伯爵府

cattz288 發表於 23-4-5 14:22
係一樣 得四個中心做

象牙宮

caa 發表於 23-4-5 16:14
係一樣 得四個中心做

未cut centre係唔同架
放下自在

男爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

cattz288 發表於 23-4-5 16:08
因為智能id咭已經換左好幾年,要換既都已經換左,所以close囉,咁啱又遇上通關,班海外港人又返黎換証 :he ...

其實咁嘅情況好心佢就開返, 至少比啲11歲18歲嘅換。
人生就是要去面對各種遺憾

象牙宮

月光夢魔兔 發表於 23-4-5 23:34
其實咁嘅情況好心佢就開返, 至少比啲11歲18歲嘅換。
11/18歲換既中心就係現時果幾個中心
放下自在

男爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

cattz288 發表於 23-4-5 23:37
11/18歲換既中心就係現時果幾個中心

完全約唔到
人生就是要去面對各種遺憾

象牙宮

月光夢魔兔 發表於 23-4-5 23:42
完全約唔到
應該加開埋星期日比人換
放下自在

珍珠宮

完全約唔到

TVB 新聞咪報咗長假期有兩日可walk in 做囉,快啲去啦

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

完全約唔到
吾駛約,4/7直接去灣仔做証,特別假期開工,快 d去做証,吾駛係網呻。

大宅

wupigpig 發表於 23-4-5 14:01
有d人改期有位放出黎,我都試過執到死雞

明白,thx

象牙宮

whyyou 發表於 23-4-6 00:17
TVB 新聞咪報咗長假期有兩日可walk in 做囉,快啲去啦

一早滿晒喇,所以應該開埋星期日出黎,清晒佢
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 23-4-6 09:45
一早滿晒喇,所以應該開埋星期日出黎,清晒佢
唔係喎, 噚日TVB 新聞啲人都係冇book 就咁walk in 做, 聽日可以試下喎

水晶宮

回覆樓主:

朋友4月7号去湾仔,想知要派籌?定無限做至收工?

首頁

尾頁

跳至