自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

侯爵府

iwff 發表於 24-5-13 08:16
Jackson其實好愛國的,所以被香港黃媒抵制,好彩仲有TVB珍惜他,黎芷珊的訪問做得好好,見到Jackson對父母 ...

呢啲咪就係俾昆蟲做死香港囉,如果Jackson/Gem嚟香港開concert,根本可帶動佢其他國家嘅歌迷嚟香港消費,識有個親戚用5位數字使費為睇Jackson喺泰國個concert。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

男爵府

Cheddar85ang 發表於 24-5-13 08:54
唔止代言嘅都係真正名牌,連佢自己出嘅牌子我覺得做得都唔錯。因為去睇Jackson演唱會時,在座好多fans都著 ...

我都有買Team Wang衫褲,型哂!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

Jackson 努力管理好自己同身型,fans. 真係來自世界各地不同地方而唔係世界各地的香港人,根本唔同level

香港班傳媒娛樂圈真係好井底,只識玩顏色小圈子,搞到今時今日冇都係冇乜起色,世界在進步,香港就固步

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

Jaskson夠膽素顏出鏡, 果班粉人淡妝都唔得呀, 班粉人就係靠班黃人同黃媒支持佢地

水晶宮

回覆樓主:

Jackson 好耐以前已經好紅,Got 7都算出名,我認識佢好多年,唔係依家先紅,佢真係聲色藝俱全

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

廷廷媽 發表於 24-5-13 08:59
Jaskson夠膽素顏出鏡, 果班粉人淡妝都唔得呀, 班粉人就係靠班黃人同黃媒支持佢地 ...
嗰 12 個妖人一落妝應該嚇死好多人

flower0885    發表於 24-5-13 14:51
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

王嘉爾嘅人品真係冇得輸我係以前睇節目感覺到呢個年青人人品真係好開始欣賞佢,以前唔係因為佢嘅顏值鍾意佢㗎(因為以前有啲肥冇咁sharp )後來佢減肥先越嚟越靚仔佢嘅人品同工作態度真係可以出個合作過嘅人人人都讚好系列

水晶宮

KLBB 發表於 24-5-13 08:56
我都有買Team Wang衫褲,型哂!

今日即著!
質料及cutting幾好㗎,的確係型。 唯一係我好怕熱,Team Wang件Original 1都幾厚,所以今日無咩事都唔喺街行咁多先

大宅

睛靈勳章

Roblox 發表於 24-5-12 23:28
有冇人話我知香港人審美觀究竟發生咩事,真材實料聲色藝俱全嘅真正國際級巨星喺香港紅唔起,油頭粉 ...

珊瑚宮

廷廷媽 發表於 24-5-13 08:59
Jaskson夠膽素顏出鏡, 果班粉人淡妝都唔得呀, 班粉人就係靠班黃人同黃媒支持佢地 ...

張敬軒都厚粉過女人
爛鏡夠胆素顏?驚嚇情度,可能大話夏蕙姨
真係個人有自信, 先敢素顏

公爵府

虎到金來勳章

viton 發表於 24-5-13 00:11
佢自己開公司的
應該係黑x
所以無返香港
梗係唔係啦, 你拎証據出來先好咁講.

子爵府

回覆 Roblox 的帖子

其實讚其他人
亦唔需要踐踏他人

各有各努力

男爵府

十一哥 發表於 24-5-13 09:23
梗係唔係啦, 你拎証據出來先好咁講.

你誤會我意思
我意思係
2019黑x
Jackson愛國
如果佢返香港會有危險
我唔係話JACKSON係曱甴

十一哥    發表於 24-5-13 10:48

大宅

2024年龍年勳章

Jackson真係好靚仔, 好正, 嗰12隻核凹怪唔該搵個山洞隱姓埋名算吧啦....仲要話其中一個人妖唱得好聽/型過哥哥....有冇廉恥架.....

子爵府

esmehouse 發表於 24-5-13 08:42
Jackson 代言嘅國際品牌就真係勁啦,邊度似得嗰 12 隻妖怪幫某些國際品牌影幾張相,間唔中就去 LANDMARK 出 ...

佢係LV ambassador, 之前就係Fendi, 勁呀!!!!
好心啲大品牌唔好再搵嗰幾隻妖怪啦, 要比面楷仔都唔好做得咁過份呀.....

珍珠宮

我係昨晚先知香港有呢個勁人,各方面都好出色,睇佢MV, 製作認真,真係頂級,呢啲真真正正嘅叻人,佢應該返嚟香港開演唱會!

子爵府

Roblox 發表於 24-5-12 23:28
有冇人話我知香港人審美觀究竟發生咩事,真材實料聲色藝俱全嘅真正國際級巨星喺香港紅唔起,油頭粉 ...

其實你係咪依家先認識Jackson? 佢出道多年越嚟越紅,不過從來冇在香港發展喎,點解會話佢在香港紅唔起

男爵府

回覆樓主:

其實香港政府應該要搵下佢幫手唱好香港,香港缺外國人黎旅遊,只要佢喺香港開演唱會,同拍下宣傳片,幫助已極大

而且幾年前就話有昆蟲阻住哂啫,今時今日已經唔使怕

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

回覆樓主:

有學歴有顏值
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

首頁
23456...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊