自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 katrinaau2002 於 09-8-22 01:33 發表
在同學面前,趙展彤展現難得的笑容。她愛唱歌,更愛唱歌為她帶來的自由,讓她可與朋友相聚。

上周五剛年滿十二歲的趙展彤,是《超級巨聲》最年幼的參賽者。暑假後升中一的她,○五年曾在《殘酷一叮》亮相,身穿一襲紅色繡花裙表 ...

我覺得呢個小女孩正正就係一個人辦,佢越留係個台上,就同父母個關係更加疏離,呢對父母落的苗已經開始結苦果.

呢個女仔得兩條路..一就最終離家出走搵返自己,一就自我了斷.
<br><br>

侯爵府

尋晚香港小姐見佢響台上同其他參賽者企埋一齊除左矮左d之外直情唔似咁細個.........好人好姐無端端好似縮短左幾年壽命咁...........令我諗起劉華套童夢...........妹妹仔將來一定會後悔無享受過無憂無慮嘅童年生活.

公爵府

畀面勳章

原帖由 _candy_ 於 09-8-22 16:02 發表
好多細路到了反叛期都係難教架啦,過了後咪又乖番 (都要家長繼續教先得)

有幾多細路係反叛期仲係百份百乖仔/乖女

我都覺得佢係反叛期無乜問題, 佢諗到咩就講咩好過果d口不對心仲難教

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

原帖由 tammy2008 於 09-8-22 02:30 發表
錯既唔係小朋友 ~

佢係兩個大人栽培出來, 要怪, 就怪佢父母罷 ~

呢一刻, 佢仲係好細, 唔知身邊發生緊咩事.....

同意

個女仔好孤獨!!!

大宅

我唔係好明佢老豆老母想d咩, 望女成鳳個個都想架lar, 佢地將個女攪成咁.

細細個唔係要努力讀書架咩

只有babamama想d仔女健康快樂, 第日開開心心, 如果做埋咩師咩師當然係錦上添花la

佢老豆老母居然想個女做明星, 都唔知咩心態

複式洋房

原帖由 abccheung 於 09-8-22 01:59 發表

一巴車過去啦,唔洗比面我呀

d 父母無教仔女
就用呢個現代史上最好藉口就係 反叛

反叛大哂呀

agree
我家有三寶:大寶靚仔、二寶活潑、三寶可愛

首頁

尾頁

跳至