夫婦情感

跳至

首頁
34567...9

尾頁

別墅

回覆 Joanna1027 的帖子

好羨慕吖

複式洋房

引用:我同老公拍拖2年,結婚8年,其實冇激情可言

原帖由 hayley_leung 於 15-01-24 發表
我同老公拍拖2年,結婚8年,其實冇激情可言,但越來越有一生一世嘅感覺,覺得可以終老,最近老公成日話我地 ...
我同我老公又係,05年拍拖,07年結婚,今年第十年!兩個仔仔,希望大家都可以長長久久!😜😝

複式洋房

引用:結婚踏入13年,有2個囡,仲有拍拖感覺。一

原帖由 靚靚C9 於 15-01-23 發表
結婚踏入13年,有2個囡,仲有拍拖感覺。一星期有一日2人世界拍拖日。

...
好羨慕呀!

複式洋房

引用:拍拖五年,今年八月结婚二十五年但老公仍然

原帖由 4kids 於 15-01-21 發表
拍拖五年,今年八月结婚二十五年
但老公仍然很锡自己,什麼都傾。

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Joanna1027+於+15-01-23+發表

原帖由 EJ-bb811 於 15-01-23 發表
多謝,我們仍然努力維繫感情中,只是大家一條心,生活美滿又幸福

...
大家一齊努力!

複式洋房

引用:拍拖13年,結婚就嚟7年,不經不覺20年喇!

原帖由 ~瑤瑤~ 於 15-01-23 發表
拍拖13年,結婚就嚟7年,不經不覺20年喇!。係愛人親人集於一身。到而家仲會晚晚攬住訓,不過老公鼻鼾聲好 ...

子爵府

回覆:拍托至結婚十年嘅朋友入嚟傾傾~

好羡慕你地
可能我真係唔識經營感情
拍拖差唔多九年結婚前分手
其實到今日我都諗唔通
愛情變左感情,淡了,悶了,變成家人
無感覺..
我自問我盡力希望對方覺得幸福
可惜我俾到佢想要嘅野
甜蜜感覺,新鮮感,激情...
可能係揀老公方面我無眼光啦....
請各位好好珍惜家庭,祝大家幸福!

未經本人同意,請勿轉載內容!

男爵府

拍拖三年,結婚十年,老公成日tum我講笑話,我就成日撩下佢鬧下佢,但佢EQ 好高,通常用笑話帶過,最後都被佢搞到笑番,都有點搞笑

複式洋房

引用:拍拖三年,結婚十年,老公成日tum我講笑話

原帖由 seasky21 於 15-01-24 發表
拍拖三年,結婚十年,老公成日tum我講笑話,我就成日撩下佢鬧下佢,但佢EQ 好高,通常用笑話帶過,最後都被 ...

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Joanna1027+於+15-01-23+發表

原帖由 EJ-bb811 於 15-01-23 發表
多謝,我們仍然努力維繫感情中,只是大家一條心,生活美滿又幸福

...
我都要俾D心機,努力維繫

大宅

想生BB熱投 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+EJ-bb811+於+15-01-23+發表多

原帖由 Joanna1027 於 15-01-24 發表
我都要俾D心機,努力維繫
對啊,每段關係及感情也是雙方努力經營及培養的,只要互相支持着,美好的將來可以指日可待了

侯爵府

黎緊拍拖10周年,唔會時刻有心跳感覺
但佢去左trip10日,雖然晚晚都有視像,佢番黎前一晚同去接機嗰下,真係心跳

複式洋房

同老婆一齊10年,都仲sweet wor~
得閒你tum下我我tum下你就咁10年la

男爵府

我同c6相識12年 拍拖8年(其間有長時間分開過)
一齊住左快兩年 依家結左婚 佢遲咗反屋企我會好掛住佢 我夜咗反佢又會好擔心 我地無自由時間 佢去邊都會帶我係身邊 我去街佢又會跟住我 有時反緊屋企係街見到佢 (佢係屋企附近反工)我個心依然會跳得好快 曾經有一次佢同朋友去一個星期泰國旅行 我掛住佢掛到食吾落飯 佢又係泰國晚晚失眠 果次之後我地應承左對方無論去邊都要一齊吾再分開 雖然望左佢個樣十二年好厭 但我地都重好痴纏

珊瑚宮

環保接龍勳章

拍拖十年,結婚八年,仲好似拍拖咁。
可能我份人飄忽又搞笑,所以老公覺得好新鮮,未過保鮮期

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Joanna1027+於+15-01-24+發表

原帖由 EJ-bb811 於 15-01-24 發表
對啊,每段關係及感情也是雙方努力經營及培養的,只要互相支持着,美好的將來可以指日可待了

...

複式洋房

引用:拍拖十年,結婚八年,仲好似拍拖咁。可能我

原帖由 alphabetagamma 於 15-01-24 發表
拍拖十年,結婚八年,仲好似拍拖咁。
可能我份人飄忽又搞笑,所以老公覺得好新鮮,未過保鮮期

複式洋房

引用:我同c6相識12年+拍拖8年(其間有長時間分開

原帖由 kaseykit 於 15-01-24 發表
我同c6相識12年 拍拖8年(其間有長時間分開過)
一齊住左快兩年 依家結左婚 佢遲咗反屋企我會好掛住佢 我夜 ...

複式洋房

引用:同老婆一齊10年,都仲sweet+wor~得閒你tum

原帖由 alalexman 於 15-01-24 發表
同老婆一齊10年,都仲sweet wor~
得閒你tum下我我tum下你就咁10年la

複式洋房

引用:黎緊拍拖10周年,唔會時刻有心跳感覺但佢去

原帖由 littlelittlepra 於 15-01-24 發表
黎緊拍拖10周年,唔會時刻有心跳感覺
但佢去左trip10日,雖然晚晚都有視像,佢番黎前一晚同去接機嗰下,真 ...

首頁
34567...9

尾頁

跳至