美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:好貴,我朋隶食過,無用的

原帖由 mabelbeauty 於 15-08-29 發表
好貴,我朋隶食過,無用的
朋友冇用唔代表自己冇用,可能要再努力d

別墅

回覆:用tr90減肥

有火就乜都得,
冇火,諗住靠比一萬$既TR90就一定唔得,
Jm,所以你儲夠火先好開始,otherwise, 佢會令你比而家更肥

大宅

引用:有火就乜都得,冇火,諗住靠比一萬$既TR90

原帖由 Curiousgirl7 於 15-08-30 發表
有火就乜都得,
冇火,諗住靠比一萬$既TR90就一定唔得,
Jm,所以你儲夠火先好開始,otherwise, 佢會令你比 ...
好,到時post 相比大家睇

別墅

其實我而家用自己方法由25號到而家,
已經輕咗4磅幾,無捱餓架,体脂又少咗

別墅

其實我都唔係靠自己架,我都係靠隔離goddamnit do post追瘦咋,free of charge, 早知有呢d po ,我就唔駛 買TR90咁嘥$啦.... 原來真係唔洗餓都可以瘦,好堅

大宅

回覆:Curiousgirl7 的帖子

其實每個方法都一定有成功例子,我都有睇你講個位JM嘅post和方法,佢都係用飲食控制。不過好似我呢類,飲食其實已經係控制得好好,只係冇時間運動加上心情長期係緊張狀態,我覺得呢啲都係影響瘦身結果。我用TR90最主要係buy佢幫助增加肌肉率,因為只有呢樣,先可以keep住長期燃燒脂肪,而且個shape修得靚。呢樣基本上控制飲食係做唔到。另外就係識到一班好朋友,因為佢地經常都係好開心好正面嘅狀態,我都開始學習到放鬆和盡快忘記唔開心嘅嘢。心境變得平和開朗都係其中一個令我瘦下來嘅原因。

別墅

引用:其實每個方法都一定有成功例子,我都有睇你

原帖由 TeriAnla 於 15-08-31 發表
其實每個方法都一定有成功例子,我都有睇你講個位JM嘅post和方法,佢都係用飲食控制。不過好似我呢類,飲食 ...
係呀, 所以已經係advanced /已好有火既人用就ok囉

別墅

回覆:Curiousgirl7 的帖子

如果係生完個肚肥咗鬆咗用呢套嘢有無用呢?

大宅

引用:如果係生完個肚肥咗鬆咗用呢套嘢有無用呢?

原帖由 anniebobopig 於 15-09-02 發表
如果係生完個肚肥咗鬆咗用呢套嘢有無用呢?
要配合運動

禁止訪問

禁止訪問

大宅

引用:我都開始左一個月。。減左8.8lbs..但外型吾

原帖由 goldiegoldie 於 15-09-12 發表
我都開始左一個月。。減左8.8lbs..但外型吾未好睇得出。。都會繼續努力
加油

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 goldiegoldie 於 15-09-12 發

大宅

食少d野跑下步好過啦

大宅

引用:食少d野跑下步好過啦

原帖由 teareye 於 15-09-13 發表
食少d野跑下步好過啦
運動係好,食少咗嘢唔代表瘦得健康。仲會反彈更犀利

複式洋房

我用營養素減肥,一星期都減了3磅。。一個月都係$2000左右,同tr90價錢差幾倍

大宅

引用:我用營養素減肥,一星期都減了3磅。。一個

原帖由 rt0520 於 15-09-14 發表
我用營養素減肥,一星期都減了3磅。。一個月都係$2000左右,同tr90價錢差幾倍

...
咁要食幾多個月?除咗食佢仲要唔要食其他?使唔使食一世?

複式洋房

回覆:aska2011 的帖子

40天,食vitamin b,魚油呢d,唔食都得ga。不過我之前試過一次run programme,唔食營養素,兩星期先減少少。今次再試,跟足營養素,fat rate 一星期就減了2%

大宅

引用:40天,食vitamin b,魚油呢d,唔食都得ga。

原帖由 rt0520 於 15-09-15 發表
40天,食vitamin b,魚油呢d,唔食都得ga。不過我之前試過一次run programme,唔食營養素,兩星期先減少少 ...
咁正餐呢?

複式洋房

回覆:aska2011 的帖子

正餐咪食足lo,每兩個鐘頭就要食野,一日到黑就係食😅😅😅

首頁

尾頁

跳至